я ото непойняв тобто незрозумів. пан є москаль чи все ж таки жидобандерівець? якщо перше то тоді тре і пана Руслана тягнути за клуню на розстріл. якщо все ж таки друге, на що я дуже сподіваюсь, то ви повинні як і усі ми справжні жидобандерівці шанувати шаббат. тим ви врятуєте пана Руслана від розкуркулювання та виводу його за клуню. пожалійте земляка. ми не спимо! ми шабатуємо. ось.
на філіжанку до коліжанки то ви мосьпане теж пан дохтур як і пан Громов? то вітам вас з святом. а ви часом не той? не стоматолух? бо я їх не вітаю бо вони усі що є маньяки. гаявасуважнопиатю
як сі добре що я в вас не розачарувався і ви виявились порядною людиною а не стоматолухом-маньяком. вони , стоматолухи, мабуть у катівнях нквс підробляли а потім перефарбувались у дохтурів щоб уникнути люстрації та суду.
Що спите? А шабатувати хто буде ? Гаяваспитаю ? Доброго ранку ! Сьогодні треба перевірити базарі, шо де та почому. Я поіхав ...
Доброго всім! Укропам, бандерівцям, хунті, жидобандерівцям, кацапобандерівцям, петлюрівцям та просто добрим людям… ну і окремо панові консерватору (не знаю вже до якої касти приписати)))))) )
Шалом, бендери, здоровенькі були, жиди. Світ зійшов з розуму, якби я два роки тому сказав пану Консерватору, що він буде називати себе жидобендерівцем і писати, що святкує шабат... Яскравий приклад, що ми міняємося залежно від навколишніх умов. День медика завтра. Просто святкують вони завжди у п"ятницю, бо ж неділя вихідний. Тю, якщо він там, то чому тоді така труна маленька? Треба хоча б таку.