так його скоро і так новго пришлють. Пенсіонерів звільнять будуть. тому-Артанія, це не сарказм, це правда!
а історик рідного краю що викладає? чи просто принесеними дітьми в музей речами на Нивках приторговує?
Теж історію і право. Директор по спеціальності історик і правознавець. Останній раз я бачив йому діти приносили якийсь пакунок, там гільзи були, кришка від міни, і гудзик від німецької нижньої білизни. Навіть не знаю, хто то був...
Оті хороші люди першими вчеплять колорадську стрічку, і видадуть росіянам чесних громадян України-патріотів. Якраз через свої погляди.
Ну, поки вони цього не робили. Я маю на увазі чіпляти колорадську стрічку. А Наталя Володимирівна мені колись казала і жарт:"Тобі дай автомат ти мене у першу чергу розстріляєш". А я кажу:"Е, ні. Якщо мені дадуть автомат, я його розберу, загорну в промаслену ганчірку, і закопаю так, зоб тільки я знав. А прийде час - викопаю." Ще було таке... Приїхав до нас минулого року переселенець з луганщини - Влад - хороший хлопець, проукраїнський. Стоїмо ми у неї в кабінеті вона каже: -У мене більш проросійська позиція, а у нього, - показує на мене,- така, як би то сказати... -Та кажіть прямо - я бендєровєц, - сказав я. -Ну да.
Я не буду розвивати цю тему, але у Вас говорить недостатній життєвий досвід, і віра в прекрасне. На жаль, це хибна позиція, насамперед в умовах війни чи соціальних катаклізмів.
Ага білоруска - у моїй класі теж білорус вчився - Пєтя Френкель - такий типовий, чорнявий та й ще пархатий білорус.
знов двійка носенко!© макаревіч взагалі то жид а не кацап. а з такими поглядами прокацапськими тре усю родину знищувати, і старих і малих. щоб не смерділо та бацила кацапізма нерозносилась
а здоров'я вистаче? так можна і добалакатись. це поки що попередження бо прогрози то пусте. тре просто мовчки робити та ані попереджати, ані хвалитись.