А я вам казав, що у Вас погляди, як у Гітлера на євреїв? Серед москалів дуже багато росіян, які не підтримують путінський режим, на кшталт Макаревича, Новодворської, Нємцова, Пашиніна і ще багатьох людей! P. S. А щодо Охлобистіна, Порєчєнкова та іншої нечисті - ви праві.
Ага, перераховані вами такі рузькі, хуч у рабини віддавай. Ще - Басілашвілі, Ахєджакова - ну, всі ж на підбір Іванови.
Та в гробу я бачив ваших краснопузих! Задовбали вже! Кожну годину цю гидоту нагадуете! Замість того щоб на природі цицьки смикати..
досить вже херню пороть! кацап і є кацап. і мені байдуже хто він. в сортах гімна не розбираюсь. і не збираюсь. кацап є споконвічний ворог.
взагалі то можна. вона припаяна, база хвіст ластівки. як знимеш планку коновалова то не викидай. а світлину зробити що неможеш?. взагалі то може бути ремонтна альбо якийсь з перехідних варіянтів
Так-так.Зара прийде дирехтор теми.пан Опришок і накомуніздить отих писак.Про отей непотріб в лічку.там плюйтесь.Весь кайф обламали.
То ж крєпкій хазяйствєннік з Луганської ПР. --- Звичайно, і там притомні трафляються, десь у межах статистичної похибки. Причому життя виписує дивні кульбіти. От, наприклад, Марк Солонін. Здавалося б, у нього і Сталін - саме той, ким він був, і білофіни з білополяками мали право захищатися від русні, і у 1941р. у Совітів було не 1861 танк проти 4000 несовіцьких. А от як справа доходить до українського питання - то хуч у УПА ВКП (б) приймай. Домоловся до того, що під цим соусом потрібно переглянути рішення Нюрнберзького трибуналу.
А то нічого, що з початку війни одна моя знайома кацапка щодня на передову червоним бусіком льотає і снарягу возить? Не треба всіх під одні граблі. Бо кулемета не піду завтра викопувати
та і не йдіть. все єдно вам ремонт робити тре'. швидше його зупините, бо ремонт неможна скінчити його можна тілько зупинити. охо-хо-хо-хо. в мене самого ремонт зараз. люди добрі допоможіть зупинити ремонт.
Теж звернув увагу, на цей дивний момент у його поглядах. Що цікаво, Солонін прямо називає пуйла пуйлом, не сумнівається, хто ж збив "Боїнг" над Донбасом та називає російську агресію саме нападом на Україну. Але коли починаєш читати написане ним за УПА, чи нинішні пролітичні партії в Україні то таке враження, наче потрапив до блогу Несміяна. І що ти ремонтуєш, якщо не таємниця?
історик рідного краю то в вас. і мабуть то він таку херню пацанові у вуха залив а той і повірив що макарєвіч то кацап, альбо ахєджакова. отож вона соврємйона прокацапська система освіти. а що до дядька, так дійсно я вже давно дядько.