Гусары придумали новый вид бильярда, правила те же, только вместо луз поставить женщин. Кто закатывает шар в пихву, тот имеет право поцеловать даме руку. Поручик Ржевский: «Господа, а может их просто трахнуть?» Гусары, возмущенно: «Ну вот, пришел Ржевский и все опошлил!»
я вже бачив ваших богів, сторінкою вище. от тілько я непойняв тобто незрозумів хто там головний, члєнін чи сралін. гаяваспитаю
Господин хороший-Шлакбаум Заклуньский,вы это не передергивайте,и веры своей мне не навязывайте.Вы их выложили,вы их и танцуйте.
Вітаю ! На вулиці вже потепліло , дощу ніц нема . Як то хто головний ? Звичайно що блядімір блядіміровіч хуйло , а решта сралін , членін , лейба бронштейн - то апостоли .
щось сьгодні і на п,ятницю не схоже...чи нам сісяндри замінить присутність пана К??? теж свято, не так часто останній час віт тут буває...
ой вей! такі не треба мінє приписувати того що нема. то з цими іконами та вірою до Старого комуняки ПоХабиЧА то він так скуповує та зберігає по скринях оте комуняцьке минула а у вечорі загасивши каганця та замотавшись з головою у ковдру тихесенько пошепки співає інтернаційонала та мріє про ковбасу по 2.20
от бачиш! я зявився і в тебе свято! так що давай висилай мені того царьова карабіна та кулемет. бо ти і так щасливий став з того що я зявився
ти краще розкажи, що за звіра ми викопали. Мушка-царь, довжина дудки 730(драгунка), рама гладка, постіль і прицільна планка-НЕ коновалова.