Вітаю всіх! А Ви заходьте сюди у п"ятницю ввечері. З технічного боку, перенести на інший день немає проблем, але як же традиції? Рибний день, шаббат?
А як же до вечора не заходити? Я он десь в пів на шосту вже почав лайки роздавати))) А до вечора тут накнопають стільки, що я тільки в неділю дочитаю
Доброго всім дня!в нас+24,хмарки де інде.ото припхавсь з роботи і думаю масу давнути.в хаті ремонти,ква.думаю мо в неділю де попхну в ліс.дзвонив гер Вінтер 787,казав що їде ві Львів.мо і з ним скомпануюсь на неділю по ближніх теренах.
а мені як було що мене тиждень не було?! отакоєот. так що робіть над собою зусилля та читайте все та відразу. в тім вітаю панство. на дворі троха похмуро але температура комфортна. можна все робити і не конати від тої клятої спеки.
Та я ж не савєцькій камсамол, щоби шукати собі труднощів як Ви Все повинно робитись легко і без лишніх рухів. ПиСи: сьогодні ходив з імпульсником, надибав сигнал — щось немаленьке, ну думаю мать таки кулемет, врився на два штики … добрячий шматок труби 120-ки, метра півтора довжиною Здам на брухт, або стовпчика з неї зроблю
от не треба мене з камсамолістами порівнювати. то Похабич камсамолістьський комуняка. а я не за власною волею відсутній був а через бєзпрідєл. отакоєот. а ви кажете
другого разу думайте,знов клята труба, і бац,кулемет вискакує. Забув привітатись,Вітаю Всіх. пінтура-хмуро,але без дощіку
Доброго дня усім шановне товариство! Хочу поділитися з Вами хорошою новиною! Я нова людина на цьому сайті але вже познайомився з деякими колегами -списалися і навіть декілька разів разом покопали! Скажу чесно я задоволений люди цікаві і багато в чому обізнані! Так от після учорашнього копу зловив натхнення і склав віршик про колегу -вроді так нічого! Ви його напевно знаете -тому здогадуйтесь хто це ! Після прочитаного напишіть -цікава Ваша думка! Усім подякував ------а тепер саме ТВОРЕНІЕ!!!------------Пішов я вчора в ліс. почав копать шмурдяк.Пораду дав комрад -бо я робив не так.Послухай каже Він пораду ти мою --бо в цьому діл і я зів не одного пса ! Приборчик свій бери й води туди-сюди.Уважно ти ходи й найдеш сліди війни.Бо це я проходив й багато находив.Я аську й фішер мав і хабара підняв! Тепер майором став і рейтинг свій підняв! Всі пишуть й поважають- короче мене знають! А ти ще молодий та й рейтинг геть низький--поради ти приймай і знахідки збирай!!Комрадів прислухайся й на них не ображайся!!! --------- В цілому комради дякую РУСЛАНУ 100-- за весь позитив !!!
Ну да,Вас та траХтура ми вже помітили Не Пушкін,але мені сподобалось Нормальні люди дівкам вірші пишуть,а не Русланам 100 Так що це виходить ? До поетів приходить муза,а до Вас прийшов муз От же ж загадковий народ копарі
натякаєш що тут щось нечисте? тре' в опришка спитати як там пан Руслан себе поводив. начебто був чемним хлопом але перевірити все ж таки тре
Так,піду дрімну трохи.Заморився щось зранку.Та ще й в газконтору їздив,витріпали нерви гади мені,а я їм Що саме цікаве,кожен місяць особисто вже телефоную в газконтору в кінці місяця та передаю показники лічильника.Ну і плюс раз в квартал контролер додому приходить показники знімає. Приносять один раз квитанцію - на 50 кубів більше написано,на наступний місяць приписали вже 71 куб зайвий Не витримав,поїхав...... людей тьма..... і всі сваритись приїхали........ дурдом....... але з горем пополам питання вирішив.... відкоригували показники.... перерахували...... побачим як вони далі будуть квитанції слати.