Доброго Днє Усім! Хтось тут казав що Важдя не більше ніж раз на рік банять, а його на моїй памяті вже другий раз за місяць до лазні запроторили! Напевно потролив "свяшенну корову" аво побризгав на кремлівську стіну.... А втім усім Шалом,... до чого і притлагаєтьця....
Даруйте мені необознаность в іскусствах, це шо за статуй?, ну тобто картін:- Васнєцов "приход до лазні"?
Та елыпалыблин! Не успел отвернуться, легитивного за клуню отвели... Ну вот нахрена ему оно надо? Теперь усе! АНАРХИЯ и налоговые каникулы. (Шютка)
Стояти всім! Ніякої анархії! "Царь всегда на своём месте" (с), зараз Опришок прийде. Відсотки поки що можете засилати мені. У мене все надійно буде, як у банку.
А если чесно- ну нахрена кому-о что то доказывать? Нервы беречь нужно, чай не молоды уже. На ватной голове хоть топором теши- не поможет. Ну забанили Консерватора, и пост его снесли. Дальше??? Таких ТС-ов игнорировать нужно. Это лучше любого тролизма.
"а также деликатесными сырами, колбасами, сливочным маслом, кофе, печеньем, шоколадом и сигаретами." - то вже нажеруться делікатесів , або відправлять як гуманітарку ?
А ще краще впасти на коліна перед адміністрацією форуму та прохати ... додати віконечко поряд з "мені подобається" - "ніхрєнанеподобається" , потім тицяти тую коменту . Враз стане видно що та як .
Є кнопочка "поскаржитися" ото іі і тисніть , і модератори враз вколять шприцем ватніка і поведуть до божевільного дому .
Ну от! Знову директора консерваторії паритись вигнали…А мене на ФБ забанили))))))))))))))))) А поки тут нема пана К%, вчиню-но я заколот)) Анархія мать!… Гуляйполе гулять! Хто тут проти, хто тут шагаєть лєвой? Шагай обома))))) та й… Піду попрацюю, бо за безділля вже не платять, як колись було
Ось анекдот про пана К: Ранок на кіровоградщині. Виходить чоловік на ґанок, потягується і позіхає. Сусідка репетує: - Дмитро, твій Хомячок п'ять моїх курей задавив! Чоловік, продовжуючи потягуватися і позіхати, спокійно каже: - Собака не винуватий, курей прив'язувати треба...
доброго вечора. а коордінати запам’ятали,як отче наш. да накой цей персонаж потрібен на Запоріжжі? тута є віли побільш та потолстіш за самого ляшка. і саме головне питання...за що упаковали пана К знову? чи як говорится пар костей не ломить?