Хто рано лягає і рано встає - жайворонок. Хто пізно лягає і пізно встає - сова. Хто пізно лягає і рано встає - angry bird. Це когось перекосило, чи фотик бігав по валідол?
Доброго ранку, вельмишановне панство! Пане Опришок, пропоную спочатку викладати хабар, а вже потім пейзажі( їх тоді якось спокійніше розглядаєш)!
Щось мені нагадує ота картінка де в профіль їдять сосиски та зовсім трохи сальця ( таки сало вже делікатесдефіцітний ? ) - не пан Аваков то бува замаскований під високогірного копача ?
Про сало-то хозяйовитий пан Виктор видавав блакадни порции,щоб небуло передозу.А про Авакова-сепараторы у Карпатах не виживають,климат там для них згубний.
Дуже гарно та заспокійливо , враховуючи те що ви тілько нозями чимчикували та ніц нічого не знайшли - повітря , природа та деякі комахи з тваринками компенсували всі матеріально-моральні втрати . Чи може таки там десь закопаний мавзер чи ЕМҐЕ ? Я би закопав там в декількох місцях декілька предметів , котрі не шкода буде черговий раз разом з "турістами" "знайти" та ще такі важкі - аби не захотілось потімїх перти додому на зворотньому шляху . А ше то є гарний бізнес - приїздять до Вас друзяки-камеради , Ви їх частуєте варенням , повидлом , трохи грибочків - та в гори за скарбами . То всьо має бути інкрустовано парою тисяч гривнів альбо купкою долярів чи еврів . Адже треба зробити невеличкий ремонт на об'єктах та купити якийсь квадроцікль , потім ще зробити якийсь хлівець для квадроцікля , збудувати гарну піч ( бо не пасує до загального настрою ота "руїна" з перекошеною трубою та купою цегли поряд . Для цього обов'язково потрібні грооооші ! Не водіть задурно гірськими схилами та стежками шукачів-копачів , не стидайтеся брати за екскурсію з кожного . Пи.Си . Що то за така хитра опція коли я тисну "мнєнравіца" - воно миттєво перевертає і пише шо "мнє уже больше нєнравіца" ?
За гроши вони водя туристив,а з комрадив гроши не беруть,а як почнуть,то у тий клуни з квадроциклом може замкнути проводку и воно згорить на радисть заздрисних сусидив.
Та нє ! Ви помиляєтесь - аби так Пан Бог зробив шо клімат був там згубний для тих песиголовців ( лижні палі їм в дупу та оберемок брудної вовни в горляку ) , то в Буковелях та інших плаях-полонинах вже були би гори трупів та місцеві вже давно би ґоцали на "скоропостіжнопокинутих" абсолютно нічийних мерседесах та лєксусах з бентлями , а не принижували би себе тим що мусять за копійки возити їх на кониках чи всю зиму ткати ліжника аби якась бляндінка потім купила його за півтори тисячі гривнів ...
Доброго всім Збираюсь на роботу,вирішив зазирнути на хвилинку Пане Опришку,от я дивлюсь фото,і начебто бачу на фото ту стаю,в якій і я був.Але щось там не так,щось добавилось наче. Навіса на вулиці не було,і дивлюсь перероблена та штука,на яку казан вішати над багаттям. Чи я щось плутаю ? І до речі про САЛО.Я робив на пробу ось так.Брав шматок САЛА,різав його тоненько вздовж,кожен шматок посипав сумішшю приправи для САЛА,часничної приправи,паприки та чілі,потім складав шматочок на шматочок.Виходило слоями,і в холодильник.Наче нормально вийшло Вибачаюсь за якість фото,поміняв телефон,а камера на ньому залишає бажати кращого.Але суть думаю буде зрозуміла
Та нє , дякувати Богу , я сам розумію що скрізь потрібні грооооооші і для цього не потрібно мати родичів , котрі свого часу їли кашу , що задурно падала з небес , та утікали від ворогів по морському дні не замочивши ніг .
Самі ви оте слово! В мене два ордена Сутулова за будівництво дачної вбиральні. Пробачте, забув від образи привітатись. Всім, крім Кансерватора, добрий ранок! З паном Консерватором ми і не прощалися - котрий день у нього за клунею сиджу. Вже віршика склав: Сиджу я за клунею сиджу та ї сиджу бурлить щось у пузі, а я все сиджу.
таке! що там її будувати?! посіяв пшінку і маєш собі вибральню. от якби ви той. дніпрогес розібрали щоб дніпро у своє русло став тоді б була інша розмва
Я б його розібрав, але... По-перше танамиду нема. По-друге, як розібрати - то люстрічества не буде. А як не буде люстрічества, то як пан Ляшко люстрацію буде на Запоріжжі робити?