а я прикрасити інтер'єр. як то кажуть щоб у хаті красиво було і кониною не смерділо. отакоєот. а ви кажете
та тобі ж вже відповідали що то чех якийсь. і нащо його варити? відлестай сторінок пять назад я там надавав рецепт майже як по мадьярськи але торха змінена технологія. жінка сазала щоб більш по мадярські не робив а робив тілько так.
взагалі паприка та червоний перець береться у рівних пропорціях. але ліпше трохи зменшити кількість червоного перцю але додати чорного, тоді запах буде більш смачнишим і додати чаману.
по бажанню - можна приварене, а можна просто свіже полотно взяти, вискоблити шкіру, порізати на смуги, нашпигувати часником а потім обваляти в суміші солі з перцем - та й в холодильник. Перець брав червоний молотий з магазину, але недавно знайшов запаси сушених стручків що мали тогоріч йти на засолку помідорів - хочу у кофемолці його перетворити на порох - думаю по гостроті буде набагато краще ніж магазинний мелений!
яблука їж, там залізо. але в товоєму випадку тобі мабуть і рейка з залізниці недопоможе. бо ти вже дуже давній та древній, мамонт коротше.
Посадили в землю перець і помідори . Робити йому більш нічого як ото ходити та перевіряти що де в кого росте . То у Вас там ментів як собак нерізаних , а в нас раз два і всьо . Хто зна , що було мать те і дали , але в ті революційні часи такого кулемета ще не вміли робити . Сухов он теж із кровельного заліза і шматків труби кулемет-льюіса склепав , а пан К все канючіт подаріть та подаріть хтось кулемета , три штуки . Ото взявби сходивби на пункт чермету і клепай льюіси поки не задовбешся . А кулемет в руках Верещагіна особисто мені схожий на кулемет-калашникова .
Ну Ви шукєте Шварца а я Льюїса, давайте як я знайду Шварцлозе Вам надішлю, як у Вас Льюїс з'явиться Ви мені))) Кажуть во http://world.guns.ru/machine/fr/hotchkiss-m1922-r.html: Резерв - мені така труба треба діаметром 100 мм. із нержі)))
сусіде ти що разом з поливом коноплі її ще і курнув? де воно схоже, в якому місті? так можна і рп-46 туди приплести, він більш схожий ніж рпд
то їдеш на металобазу та купляєш лист латуні, потім пхаєшся на ринок до бляхаря і він тобі робе руру на самоварю за твоїми розмірами.
А шо то за рп46 , га ? Я старим мотлохом не цікавлюся . Ото фн мінімі найкращий піхотний кулемет , і ще браунінг отой 12міліметровий , а решта мотлох .