Гірше. У дідуся було багадо березових гвіздків, котрі я (усі!) повбивав у шпари між дошками підлоги, а він потім мусив усе це повитягати!
Вам і так треба трьох заклунників чимсь зайняти)) Ну шо за безтолковий розход ресурсів? Нє шоб дати людям попрацювати, реабілітуватись.
та вони халтурщики. а мені треба щоб надійно було. тому цю справу треба довірити тілько професіоналу, тобто вам. в вас досвід є. отакоєот
так, з роботи добрався, стратегічний кусень сала з червоним перчиком засолив - тепер можна і тут посидіти
я теж тут. підвищую температуру тіла до температури навколишнього середовища гарячою кавою. дуже допомагає
знов коноплі посіяв? ну то до першого візиту дільничного, чи ти вже полномочного в дошку задовбав своїми коноплями та розповідями що ти її сієш шщоб штані пошити бо грошей в безробітнього нема а бавовна не росте
Та самому поїсти - дідусь купував насіння коноплі для чижів та щигликів а я їм підбирав - дуже смачні зернятка - і кому це перешкоджало?
я теж пару разів пробував її - але мені шось воно не по смаку прийшлось(((( ... просто сіль в переміжку з молотим червоним перцем (ну зрозуміло в середину сала ще повстромляти троха зубців часнику) ... коли особисто собі пару шматків роблю - то перцю не жалію - воно в мене все червоне)))) ... просто згадую колись в дитинстві продавалось гостре сало з червоним перцем "по угорськи" - дуже яйого полюбляв
а нащо тобі? пан Громов мабуть робе сало по мадьярськи. а що до приправи до сала то щось там не те, щось зайве. спробував три різних виробників то жодна несподобалась
А перець берете негостру паприку,чи чилi ? Якщо тiльки чилi брати,то буде i в дупi пекти )))) Думаю використати паприку не гостру для кольору та пiдмiшати трохи чилi за смаком. А САЛО приварюете чи нi ?