Погана ідея. Він гроші візьме, а сам не поїде. Скаже, що Золотоє кольцо рассєї можна і по ноутбуку подивитися. А на зібрані кошти накупить якихось нікому не потрібних старих ліхтарів.
Що Вам поганого зробили пани Ефор і Штюбінг, що Ви їх за клуню тягти хочете? Люди всього лишень хочуть, щоби Ви десь розвіялися, побачили світ. Адже пора відпусток. А якщо по дорозі залізете десь на вокзалі на броньовик та влаштуєте в рассєян переворот, то невже Вам шкода? А нам приємно. Ми будемо всім говорити, що знаємо Вас.
таки да шоб нет, говориш бува з грибом,а камради вже біать бо думають що хабара файного копнув і говорю сам з собою щоб хабаром неділитись і % невідавати, отакоєот.
І знову здрастє. Пінтура за люмінатором +28°С в затінку, але бетон я колочу на сонячній стороні… Хтось казав, що будівельні роботи у приватному будинку то є перманентний процес - підтверджую. А Ви і їм гриба дайте — хай теж поговорять
Криштали та порцеляна це таке - не з"їси та не заробиш. Мій дідусь, Царствіє йому небесне, також подарував мені молоточка. Як вважаєете, що з отим молоточком зробив його коханий онук? (В якості шпаргалки підповім, що дуідусь ще й взуття робив). P.S. Далі буде.
То Ви як справжній хірург-копатєль аби подивитисі на внутрішні органи "розбираєте" молотком та сокирою - от і потім вже нема шо зібрати до купи .
Там не "мамки" а пристаркуваті відьми - вони при безпосередньому перегляді здаються красунями бо очі в суддів теж не дуже "тверезі" . А на техніку чари не впливають - от і видаються вони насправді страховиськами та наркоманками .
Таки так воно і є ! А ще краще потім ті баклуни істи та запасати їх на зиму і зимою в них одягатись . Також вони дуже користуються попитом на ринку та в супермаркетах бо нагадують якусь валюту .
Та то все ще нічого ! Я колись ремонтував двигун "москвича2140" і в мене залишилась купа запчастин ( ніхто нічого не підкидав) , і воно після ремонту ще досить вдало років п'ять потому їздило й не скаржилось на нестачу чи на некомплехт .
о! тоді з вами буде троє. добре що нагадали про себе. а за що? так за компанію! і щоб порядок мені був а нє то шо січас.
як в себе поколотите то можете до мене приходить. мені теж треба дещо позаливати. небагато, 3х4.5 метрів та глибиной мабуть 15-20 сантіметрів. а мо з півметру. га?