У нас на роботи дуже любили пидкинути пару саморезив,гайок и деталюх у ворох запчастин ,коли хтось щось робирав.
Я із товаришами в дитинстві теж полюбляли розбирати всілякі речі . Із інструменту в нас був молоток і цегла . То після нашоі розборки речі вже відновленню не підлягали . А як жеш гарно розбиралися молотком оті здоровенні металеві совіцкі будильники , щоб дістати здорові шестерні і запускати іх як дзиги .
Кажуть що то Бишівська банда (Старий Похабич , Аскот1 та Скаженний Колгоспник ) запалили нафтобазу ( роздмухують вогонь міровоі геволюціі - це пан К так каже ) , а мо то і пан К сліди замітає ( щоб ревізія недостачу не знайшла ) .
на цензорі пишуть що шестеро. http://censor.net.ua/photo_news/339...hestero_pojarnikov_s_dvumya_net_svyazi_avakov
К. гадав, що про ту історію вже всі забули, але нещодавно відкриті архіви комітетчиків підтверджують, що рукописи не горять.
яку? ви мене з кимсь переплутали. я не ганібал лектор і дільничого не розбирав. хоч і була якось нагода. але недля мене а для мого хомячка. але в нього і так уся сорочка була мокра коли він зайшов. бо хомячка ніхто ані привязувати ані закривати незбирався.
Привет всем! Приперся давно, а поздороваться забыл! Просто разбудили соседи сегодня, а я дурак старый и ломанулся "как в армии". Теперь голова -болит и состояние охренения...
Вітаю, шановна громадо! Добре, що Ви відписалися. Бо пан Громов Вас вже в розшук оголосив. Навіть висунув версію, що Вас примусили слухати німецькі марші. Мені в якомусь з початкових класів читали історію по маленького Лєніна, який теж все розбирав. Бо йому було цікаво, що там всередині. "Савпадєніє"? З.І. а потім той Лєнін розібрав Російську імперію.