Доброго ранку, прийшов в гарному настрої на роботу, і тут, переглядаючи новини побачив такий жах - http://vsviti.com.ua/funny/39162 , я так розумію гарних та адекватних на сході вже не майже не залишилось, якщо такі мамки в красуні пхнуться. Не те що наші королеви так чудово дефілюють за вікном.
То Ви, пане, можете рахувати себе аналітиком. Мене в дитинстві дідусь за такі витівки по попі ременем гладив.
набагато гірше буде якщо йому ще і в дорогу на тормозок сулію добрячу поклали. то тут буде не тілько дельхвінофілія але і іще щось гірше. втім вітаю.
ну я беру на досліди вже або зіпсовані або непотрібні речі. а у дитинстві щоб я не завдавав багато шкоди дід сам мені віддавав щось непотрібне і я з задоволенням його розбирав.
То майже так — наземну частину трав я збираю в період між Зеленими святами та Купала (просто - без Івана)))). Та й говорити з травами та грибами корисно — якщо поряд хтось забреде, втече бо вирішить, що то якийсь божевільний, а мені ніхто не заважатиме дурними питаннями типу: „навіщо Ви мухомори збираєте? Вони ж отруйні!“ або „а від отого будяка штирити буде?“ Повбивавби©
Якось ще малим я розібрав ФЕДа, до гвинтика розібрав, повністю , а потім відніс до одного дуже доброго фахівця у Київі, хтось може пам'ятає біля м. Льва Толстого було фото ательє. Фраза того дядька досі у вухах: «Маладой челавєк! Еслі Ві думаєтє шо мєнє такі скучно, так я Вам скажу — такі нєт! Но Вашу головоломку я пожалуй собегу. А папе пеґедайте шоб забґал у Вас мелкие отвеґтки!» Може ми з Вами родічі?))) Обидва мої діди з тих країв - один з Кіровоградщини, другий з Полтавщини
ну і що я таки казав?! таки дали сулію з собою. до речі а де звіт з світлинами? бо отой перший ваш звіт якийсь незрозумілий, на першій чи другий світлині незрозуміло де хто.
Миэму товаришу хтось подурував (хто же це був?)набор ЮНИЙ СЛЭСАРЬ.Молоточек там був такий маленький из ухватистою ручкою....Ось и настав ПИСЭЦ маминому хрусталю та порцеляни...
Перша фраза-якшо найдете Гиогиэвський хрест-як дилитиму?-Я сказав-Продамо и гроши навпил.Але всеодно не довиряли.
Вітаю ! На вулиці тепло і сонячно , легкий вітерець . Над головою летають ворони і літаки , черешня вже достигла , отакоєт .
я завжди щось розбираю і дивлюсь що воно таке! а коли збираю назад то завжди залишається купа зайвих деталєй звертайтесь-допоможу
Камради, а що у Василькові за пожежа, бо моя кохана їхала на Київ, то каже дим видно аж з Одеського шосе