щось старий Похабич почав роздмухувати пожежу світової ґеволюції. і підпалив як справжній комуняка майже в себе у хаті. крячки від бишова через городи. а потім дивуємось чого це пальне так дорого коштує, а виходе то просто комуняки нафтобазу підпалили.
Мої Вітання Товариству! Пана К., на рахунок "святої халяви" я з Вами не згоден бо рашка теж отримала Крим на халяву а тепер незна як правільніше його позбутися... такщо пам"я тайте що на халяву буває тілько оцет солодкий, або сир в мишоловці для другої миші! ну і звісно куля для москаля,- ото Святе....
ви мені тут політику партії не розповідайте та не порівнюйте мене з сраними кацапами. халява то одне а крадіжка то геть інше! для прикладу. якщо я прийшов до вас на філіжанку кави і у ході розмови ви сказали що маєте якусь річ, наприкляд гасову лямпу, яка вам непотрібна а тілько займає місце та псує своїм виглядом ваш інтерєр. але продати її то ніхто не купе, а викинути шкода бо вона у робочому стані.на що я вам відповів що з задоволеням можу її забрати і використовувати її за призначеням. ви мені її подарували і ми обидва залишились задоволені. ви тому що позбавились непотрібної вам речі, я що отримав цілком безкоштовно потрібну мені річ. так от це халява. а от якби я поцупив без дозволу ту умовну лямпу то це б був кримінал, тобто крадіжка. отакоєот. а ви кажете
я маючи час та натхення з задоволенням розбираю різні механізми які трапляються мені до рук. але після моєї розборки зібрати їх до купи вже майже неможливо. мені просто цікаво що там в середині.
Тебя родители после 18.00 на улицу не пускают а тут капаты....Да и пешком ты не ходишь-в туалет только на таксях не едишь,а в горах только пешкарусом и все больше в верх-здохнишь на первом переходе.Но есть вариант-отпуск у меня только начался,можно еще раз скакануть.
Витаю всих!Я вже вдома,видсипаюсь и видмокаю у ванни.Привиз купу вражень,що пойиду ще не раз до Опришка и Пум-Пурума ще раз-факт.У горах почував себе дуже гарно-вставав у 4 ранку,лягав у 12 ночи,мився у гирских потиках,спав на каминнях и ниякой нежити!Припхався до дому и шось розклеився.ХОЛОПЦИ ЙИДЬТЕ!!!!Вси хто живе недалеко йидьте вже на вихидни,ти шо далеко хоч раз .Цю красу не забудете николи!!Крим,Одесса-це не то.КАРПАТИ!!!РУЛЯ!!!
доброго ранку шановні. вчора чуть не піджарився на праці,спека була невиносима.плюнув пійшов прийняв душа,та до кінця праці бив баклуши. як гарно та кайфово бити баклуші....зпробуйте. я ось давно не бив,мені сподобалося.
Доброго ранку, укропи-бандерівці))) Оце встав до праці, поки ще не пече в голову. Буду як у Галіції (тій що на Піренейському пів-острові), працювати зрання та ввечері, а вдень сієста:
Доброго ранку! Сьогодні спробую оті ваші баклуші. А ви їх з чим пробували , з кавою чи з чаяєм ? Бо в мене на роботі кава закінчилась . А душ є .
Як я Вас розумію)) Побувавши в Карпатах раз хочеться туди знову і знову. Я у 2013-му вперше побачив Карпати, тепер у мене ломка, бо не маю можливості поїхати - робота тримає на прив'язі. ПиСи: фотозвіт буде?
Який у Вас багатий досвід спілкування з фауною та флорою)) Прибрав я про поговорити, бо і правда не всім зрозуміло навіщо. Поясню поки говориш з рослиною, котрій звісно до с……ки ті розмови, встигаєш подумати чи і правда тобі потрібна саме вона, родивляєшся уважно — а що як замість реп'яшка, то адоніс…або конопля . Збирати по спіралі теж не просто так рекомендую (хоча насдравді можна як завгодно) - при такому способі видно зрізані на попередньому витку рослини — нічого не проґавиш, і пару рослин на метр кв. залишиш.
та хай вони лежать,ні чого їм не зробиться, я їх використовував і на епсон,і на кенон. струйні прінтера (цвітні),катріджі+расходніки=дороге задоволення зараз,і вони коштують грубі гроши,можливо я Вам щось і запропаную на обмін.але не зна шо Вам тре. я досі юзаю Canon PIXMA iP1800 і Canon PIXMA MP110
Вітаю товариство! Часу обмаль поспілкуватись, напарник у відпустці, тому працюю з двома командами, хоча тут знову ніпрошоговорите!
Та в мене більш нема бажання струйники купувати, зараз спробую старенького лазерника юзати… а поки що в мене EPSON LX-300 подзижжить
е нескажіть, бува з грибом поговориш , дивися він і про хабар розповість. а більша половина трав входить в свій пік лікувальних властивостей в передодні Івана купала +, - неділя. отакоєот.