Може. Хоча навряд -мінськи домовленості та інша гомосятіна. 82 мілиметри та гради зазвичай звідси не чутно, а от 152мм чути вже добре
Нi, то полоненні бурятськи трахтористи, та чеченьски шахтьори у концтаборі роблять. Звістно що дез'актівація, дегазація, престідєжитація, трансклюнтація тощо
У всіх темах таке.Підпис *робот віоліті*.модери пишуть шо ото спам якийсь.Це конвульсії .чи як бо я цьому ні бельмесаю.
Нє , ну я ше розумію підсмажити чи підоптити на багатті та з пИвом ( а не пііівом ) , й то доки гарячі , бо коли захолонуть - будуть як мило . А от зробити зі шпикачок кислятиння - то вже дійсно якесь кацапське збочення типу їхнього делікатесу - в'ялених ведмежих лап з червою .
Та нє ! Зараз ви ( молодь ) наймудріші - вам аби свято кожен день , аби нічортяки не робити . Он моя невістка коли в село приїздить - все слухає чи в церкві не дзвонять в надії на те що хоч яке небудь маленьке свято , аби не працювати .
Цікавий експеримент - опісля півночі спробую так само загорлати у вікно сусідові , він падлюка години зо три крутив в мене під вікном пісні Круга про буцигарню .
Ці ковбаски називаються - "ковбаски по чешськи". Я сам ніколи їх не куштував,оце вирішив на пробу зробити.Побачимо через три дні як вони на смак будуть.
Мать нічого у Вас не вийде бо , зазвичай , коли запитують у парила дозволу на обрізання - воно посилає прохача начпуй ... Тож краще не засирайте свій лівер аби потім не доводилось з рослинами розмовляти та бІлок в чагарниках ловити .
АААААА, Поважний цуцик, я таких люблю, у мене хоч і не волохатий, але такийже великий, а по злості дотягує до мішка роззлючених змій!
згадуючі отії мальовничі фото пана Руслана на вишці в лісі, на думку приходить тільки оце ... - А у меня дедушка в концлагере погиб! - Ой, Вовочка, прими наши соболезнования. Гады фашисты замучали его на смерть! - Да, нет. Он сам виноват- водки нажрался и с вышки упал!
всьо збігається - наливки в Опришка багато (на мене б теж вистачило!), Руслан кремезний та неповоріткий, а вишка благенька ... якось так