Вітаю шановне товариство. Питання до пана Консерватора - чи усі діточки були гречні під час мого паріння у бані? Чи усі справно сплачували відсотки?
Була розмова про скрєпи та людина була повність позбавлена почуття гумору от мене й почастували бананом. А сьогодні ще й на ФБ заблокували. але тим разом за моє ставлення до скрєпоносіїв - отакоє.
Фактично часу було значно більше то й трішки поробилося різних різнощів у тім закупив на аукціоні два біздолетаки за страшну ціну цілих 44 євро + кошти поштові та урядові.
З виходом . Тобто що робити з тим ммг ? Запхати у піхву і вирвати кільце ? Ви пане Громов якийсь доктор Менгеле .
нда, потрапила раз в руки книжка з народними методами зцілення - так ото там один дядько кожен рецепт починав фразою: - берем 200-300 гр. спирту. ... а потім вже туди добавлялось усіляке зілля від різних хвороб
Панове, не підкажете як можна використати такі чорнила? https://reibert.info/threads/podarju-pomenjaju.186414/page-450#post-6665275 Оскільки нікому вони не треба, думаю може в бетон для сходів додати… щоб прикольніше виглядали)))
А от цікаво - то Ви самі таку біжутерію для склянок робите ? І чому в склянці отвір - то для точного дозування чи для деактиву ?
Оффлайн Репутация: +1/–24 Зарегистрирован: 10.05.2011 Сообщения: 181 Откуда (страна, город): RobotViolity Добавлено: Пн Июн 08, 2015 20:17:40 Заголовок сообщения: Важно знать! Продавая лот на аукционе, предмет наберет максимально возможную цену на рынке, так как за предмет будет бороться сразу большое количество покупателей. На аукционе Виолити посещаемость сайта превышает 40 000 человек в сутки, а письма "Интересный лот" в которых Вы можете заказать рекламу лотов, получают более 130 000 пользователей которые интересуются антиквариатом. Хотим заметить, администрация сайта постоянно следит за состоянием базы пользователей и постоянно отсеивает пользователей, которым антиквариат не интересен, тем самым качество аудитории возрастает