Якщо комусь треба передати в Київі,то чи не простіше було б щоб безпосередньо та людина зустрілась з хазяїном телефона ? Взнавайте там всі подробиці,якщо треба - пишіть,вирішимо.
То не в Києві треба, я просто знайшов на олх цього телефона, а відправити їх треба в Харків, єдине , що зараз із Харкова будуть в столицю хлопці їхати на пару днів, то може я їх попрошу заскочити. Той власник телефона каже що не поїде нікуди, тільки м. Оболонь та Героїв Дніпра
сам такий! я чістоту люблю,а в тебе постійно рукі в салі, ото спочатку і кнопки тікали, а зараз вже і калава тікає купи кнігу "мой додир"
сам купи ту книгу. теж мені чистоту він полюбляє. таке! сидить тілько спасибки і тицяє а нічого не пише бо руки по вуха у салі.
То ж, начебто, він з паном Опришком? А пан Опришок не помічений за прослуховуванням німецьких маршів? Чи слухає? "Голос діктора. Останнім часом діяльність терористів знов активізувалась. ... Деякі обозрєватєлі думають, шо вибух -дєло рук мафії, но от чєго на самом дєлє проізошла ця пацавата історія, ніхто об’ясніть не може. Завіса". (с)
Ваш знайомий я дивлюсь не повірив тому,що написано в цій темі https://reibert.info/threads/miska.614648/#post-6550513 Тарілочка дивлюсь одна й та ж сама
До речі!Я в музеї надибав флягу,з одного боку вибито Варшава,ще щось і 1910 рік і на другій стороні теж е щось вибито.Ось заскочу на днях,сфотаю.Тут баяни ніхто не збирае,а то потрібно в музей фуражку Оунівську,хазяїн міняє на баян.