А! Забыл! А моя волкодавиха (такса 6 мес) вчера шефа в машину загнала! Во прикол был! Атракцион "Летаюшие уши" или "Сосиска с турбонаддувом". Мелкая, а хрен поймаешь!
є ліпший спосіб. треба альбо будувати високу вежу альбо глибоке підземілля, а ліпше і те і інше комплексно, такий собі форт баяр. і от там і робити охвіс.
Мою таксічку вчора за вухо вкусила оса або бджола дика.Додому ніс на руках.але те вухо треба було бачити.
Та можна лимонкою, щавелькою не треба))) , я взагалі оцет яблучний сам роблю, бо той 9% спиртовий не годиться в їжу. А можна білим вином кисляком замінити.
Я не знаю.Може лимонкою спробувати замінити оцет.Але це треба експериментувати.Біжи в магазин,купуй шпикачки,і вперед.
після того як я одного разу ще на початку 90стих обпися ригацителі запиваючи його горілкою та закусюючи цигаркою я на нього і дивитись неможу не те що до рук брати. отакоєот
давай ти перший бо мені шпикачок шкода на різні екскременти© я їх і так непогано підсмажу на салі та додам яєчок з п'яток.
та ні. ми після того як вжектали по три плєшки вина та по плешці горілки ще пішли пригод шукати та де ще додати градусу бо все було вже закрито(( ранок почався погано та неочикувано а так все добре починалось
ну то і не кажи. я по надзвичайним новинам взнаю. .... як щойно передали кореспонденти на київщині вибухнула літня кухнв та від того згоріла вбиральня. одна особа отримала опіки пики, свиней мешкавших в тому обийсті прийшлось знімати з дерев, бідні звірєтка були дуже налякані та просили забрати їх до притулку бо чули як господарь збирався їх пустити на ковбаси на різдвяні свята. господарь він жеж постраждалий знаходиться у доброму стані але божиться що більш ніколи не буде проводити екскриментів© у кулінарії
а може не треба зараз про п'янки? За моїм люмінатором по північному борту +30°С. це в тіні Тут лише про проходну водичку мона думати, із автомата…ну мона з сиропом, якшо 3 коп. не жалко))))
а я на сонці зараз працюю. оце зайшов кави сьорбнути, та трохи охолонути і знов працювати бо тре закінчити те що вчора почав але через сусідів незміг скінчити. я чогось подумав що коли о півночі на дворі жужить електролобзік чи болгарка сусідам це не дуже сподобається. до речі зараз дуже гарна погода щоб нажертися. небагато треба щоб бути як дрова
я бачу що ти собі їх вже знайшов. але розпочнуться вони за три дні. коли ти отії шпикачки почнеш куштувати. ти хоч тревогу в селі обяви щоб невинні люди та свині непостраждали коли ти вогнедихаючим драконом задєлаєшся