Вітаю ! На вулиці тепло і сонячно , небо блакитне без жодноі хмаринки , вітру ніц нема . І шо думаєте що ота маска допоможе ? Я думаю що то дурне діло . Як в ній дихати ? Чомусь американці і британці ( найкраще екіпіровані арміі світу ) не мають таких масок у кожного рядового солдата .
доброго ранку! пінтура-жаріщщщєєє! як завжди і поснідав трохи оту каменюку по НП мені,бо ландшафт тре робить тяжко зараз пану О,роботи додадось так пан Р мать жеж на часу не тратить бо варення і сало-то св'яте!
так отож - надивились американських фільмів та тепер без отих понтів вважають себе уязвімимі та небоєздатними ... скоро без жуйки "Стіморол" та банки Кока-коли воювати не зможуть!
Того вєліка поламати —дуже постаратись треба. Де Ви знайшли таку колекцію підстопариків? АПД. - вже побачив) Думав то у Вас такі вдома) Нащо перед дєвками на лісапеті? До них тре на Бєееееентні під'їжджати))))))))))
Доброго ранку шановні Українці! У Маріуполі пінтіратура поки що +27, легенький вітерець, сонячно сКоти ловлять церковних мишей на живця
Его сделали в зоне 51??? Не верю!© смотреть с 46 секунды. В годы молодости (90-е) я на "запоре" из ночьного клуба лучших девок увозил! Расскажите мне про бееентли...
я вже починаю хвилюватись за пана Руслана, шось він давно на зв"язок не виходив ... в голову лізуть нєхароші думки -Вдруг твой клевый парень из интернета сексуальный маньяк какой-нибудь. Дальше он назначит тебе встречу, усыпит клафилином, затащит на заднее сиденье и оттрахает под немецкий военный марш. (с)
« Подожди, а ты в каком году заканчивал? -В 88-м. Ну, так, какой «Мерседес»? Девятка «мокрый асфальт». Так в 88-м это и был «Мерседес». -Камиль, поехали. » )))
Доброго всім А я от не втримався таки,зганяв в магаз,взяв шпикачок,і замутив отаку штуку - http://www.gotovim.ru/recepts/sbs/utoplen.shtml Через три дні побачу що вийшло
Шо ото Ви розбурчалися як вато-кацап , га ? Най краще воюють із жуйкою і кока-колою , ніж в ватніках , кірзачах , онучах , шапці вушанці , чи в отій брезентовій горці або ще в супер фетішу в мабуті .
Для цього діла вже давно є балаклави чи для бідних жіночі кольготки ( бажано брати нові бо можна вдушитися від жіночих ароматів ) . В тій масці задушишся коли від Кансерватора тікатимеш , та ще й вантаж сала і гасових лямп треба на собі перти .
і вила в спині та заряд солі з січеною щетиною в дупі. а там я мо ще щось придумаю веселеньке щоб бігти було зручніш, наприклад хомячок який ось-ось в шию вчепиться.
рецпет цікавий але чи не можна замінити чимсь оцет? наприклад лімонкою альбо щавелькою? я просто оцет непереношу, особливо коли хтось намагається мнєсо на шашлик замаринувати ним.