то все через те що ти вудкою рибалив замість танаміду. якщоб був танамід то і риба була б. одне добре що свій заплічник узяв.
дивлюсь райберт набуває у своїх продажах якихось елементів садо-мазо ... не буду дуже здивованим, якщо скоро побачу в продажах камуфляжний гумовий прутень
та то кажуть від скалок пику рятує та і не кожна куля отой написник візьме, від слова писок анетещовиотоподумалихтивізбоченціособливоаскоттапохабич!
а що це тему про патрійотізмЬ закрили? недали кісніру з паромцєм заробити свої 11.80 за пост. залишились кацап та ватник голодними, без кацапських пєнсій та ковбаси по 2.20.
хм, чого це незручно, в лісі саме клас, браконєрів мало, ліс майже непиляють, хіба що грибника якогось злякаєш та камінці з дороги позтягуєш щоб проїхати, а так копай нехочу.
Доброго ранку, бандерівці, укропи, рабовласники)))) Фото лісапета повністю, і прийміть ту дівку — не видно вєліка)) Колір теки чи автівки?
Вітаю всіх присутніх та перехожих . Маю не погодитись з Вами , шановний Алекс761 , в тому сенсі що то тільки на сході така колізія . Мене більш бентежить стан справ та ситуація в Харківській , Полтавській , Запорізькій областях . Адже в перелічених реґіонах нема ані війни , ані АТО - тобто люди мають з чим порівнювати і робити висновки ( навіть самі зайняті та аполітичні ) - всі вже розуміють що війна це кінець світу та життя . Але водночас дуже велика кількість населення відверто ( або по-зрадницькому приховано та підступно-аморфно ) чекають падіння України та приходу північного "брата" . Знову не дуже в тему , але до чого то я - вчора був у справах в нашому військовому госпіталі і довелось по дорозі поспілкуватись з черговими солдатиками , котрі носять на руках пов'язки патрульної військової поліції з написом ВСП ( їх по місту дуже багато ) . Так от майже всі вони не мають власної точки зору що до переконань і коли я провокативно почав жалітись на життя , здоров'я і власне побут - вони одностайно були готові розповісти мені що вони думають про Україну і власне про Українців , котрих так і називають -"хохли" , хоча три з чотирьох розмовляли сільським "суржиком" . Такі собі троє вгодованих Стицьків , котрим начхати на всі історичні моменти , минуле та і майбутнє в тому числі . В тому що вони спітніли та мають полатані на матні штани - також винні ми з вами ... Більше не буду в цій темі про той безлад , прошу вибачити .
...Фото лісапета повністю, і прийміть ту дівку — не видно вєліка)).....фото лісапета + пісня про лісапет. ...колір теки чи автівки?...звісно автівки
а де то так дорого пластик купують? в нас мінімум 1.20 коп. і притому, головне не де їздити , а перед ким ! понт дороже коштів.
Вітаю, хлопці. Є таке. Тому я і писав вище: А те, що вони історії нашої не знають зовсім не дивно. Якщо цікаво, зробіть експеримент, та задайте 10 молодим людям у віці років 20-ти питання "коли почалася Друга світова". Все зрозумієте.