Ой, чує моє серденько, що запишуть пана Громова у москалі/кацапи/рашисти чи в інші негативні персонажі за те фото.
Ги!скорш за все засідка здемодельована прямим влучанням 3 л самогону в глотки засідників.)))))))))а чупакабра вдень підгорта картоплю,а вночі дрихне змучена.))))))))
Аґа!пойман,облічьон,і заочьно осуждьон)))))))шось підозріло швидко спрацьювала сб?невже щоб слід урвать до істінних шпійонов?)))))))))
Ага, а істинний шпійон зара нещадно нищить стратегічні запаси сала та наливки на Верховині в пана Опришка!
Копати зараз трохи незручно. Хіба що на річку поїхати. Я сьогодні був. Риба, щоправда не ловилася, мабуть теж від спеки страждає, то малу віпускали, а велику складали в майонезну баночку:
Е то є спецпитка для шпійонов<під дією заборонених препаратів=сало+наливки>всі ворожі агєнти<до ґамєриканів та інших европейців не примінять,бо їм від того-шлюс>розказують все,як на духу.во.а потому слідує деактивація шпійона пивом.і йдем покурим<самосад>.а ви кажете.процедура дуже болісна<на другий день>,но дієва.))))))))п.с.шпійонів потім мутить довго навіть при вигляді шклянки води.а при словах-Опришок,Карпати,наливка клянуться слізно шо більш не шпигуватимуть)))))))))))))).п.с.дехто після такої процедури піддається перевербовці і стає істинним патріотом рідного краю.
Хоч і іздю зараз копати в посадки чи так звані наші степові "ліси" , бо поля засіяні . Але і там в такий день така задуха що ну його те хобі . Файне місце для риболовлі , і столик з лавками і бесідка .
Так, там добре. У бесідці теж стіл та камін, на випадок дощу. І ставок гарний, риби повно. Але сьогодні не ловилася зовсім. Щоправда, кажуть, на інших ставках теж не ловилася. Мабуть, через спеку. Та нехай, я ж не по рибу їздив. Діти зловили, пораділи, що іще потрібно?
я цей прикол знаю - на приватних ставках де дають за гроші ловити рибу - часто як бачать наплив народу - троха змінюють рівень води і риба після цього стає млява ... а на інших її годують так, що тую наживку їх нафіг не цікаво куштувати ... ото теж на тому тижні так з"їздили але трохи взяли