Пам"ятаєте,я колись тут в темі піднімав питання про налобний фонарик Вермахту ? Давав посилання на Віоліті,він саме там в продажу був. Нарив трохи ще фоток.І знову як не дивно з Віоліті. Виявляється - "Налобный фонарь Stirnlampe из набора для подсветки Вeleuchtungsgerät für strichplatte. Комплект Вeleuchtungsgerät für strichplatte относится к аксессуарам для пулемётов MG34 и MG42."
троха гумору голова российского солдата воспользовалась правом на самоопределение и отделилась от туловища. Демократическая процедура, закрепленная в уставе ООН, между прочим. ©
я кажу не за сьогодення а за те що було сто років тому. зараз звісно вони перетворились у кацапів. то був просто історичний екскурс, і все.
такий чи майже такий ліхтар коштує у німаків EUR 188,88 http://www.ebay.de/itm/Brenndauer-1...72?pt=LH_DefaultDomain_77&hash=item463930591c
та як завжди, всі десь переховуються, шукають мангал з коптильнею за клунею, а пан К. певно як і вчора "сталкєра ганяє"
Аскабанчику. агов! я тут в себе порядкував то знайшов пару пляшок правельних з під горілки, якраз на рекон. можу подарувати альбо на щось обміняти.
я сам не їхатиму, я панові Руслану щось по німакам подарую, хельм альбо газбак. ох і велеслі поминки будуть в пана доХтура, пів міста зійдеться.
ну якщо то отой первушний бомбомйот то язгоден. та заразом щоб двічи ноги на нову пошту не бити і шварцлозе покладіть альбо хочаб льюіса з кольтом.
Доброго дня всім!робив сьогодні зарядку після роботи<заодно і розвідку>по маршруту т.з.Львівська швейцарія в роверному режимі.таке собі-войско польске на роверах,вжистко моторизоване)))))))).фото нажаль не зробив,бо з якогось перестраху мавім при собі но ніж,сірники і пару цьмаків<типу прима без фільтра>.та то діло поправиме.а так-в лісі люкс,на озерах-народу тьма.на полях-перспектива<почалася косовиця>.можна було б і далі шпацерувати,але +32 трохи забагато.отже продовження маршрута стало-дім,душ,тінь+холодне пиво))))))))
Я також планував сьогодні поіхати покопати ( теж іздю велосипедом ) але сьогоднішня спека внесла своі корективи , сиджу в хаті . Доречі де це пан АртБорсук зник , вже з тижня 2 як не чутно .
Шось мабуть повязане з чупакаброю.а мо дядьки в селі вирішили зробити засідку на чупакабру..........а то був пан Борсук.Не легко йому бідоласі було.мать оце з пламатими ребрами.очі сині.жжесть одним словом.