я оц тему про патріотизм почитав троха. кацапи таки дійсно тупі. щось намагаються довести , тужаться але виходе тілько обісрані сподні з яких вони намагаються вистрибнути в паривє благадарнасті© до п'уйла. кріпаку ніколи не зрозуміти вільної людини, кріпак залишиться назавжди кріпаком.
ти взагалі де пропав? ані тебе ані твого малого давно ані чути ані бачити, тілько спасібки тицяєш і все. чи знайшов скарби змазепи та полуботка. гаяваспитаю
ви тілько скажіть що там хельма та газбак німецькі закопані та інші цяцьки німацькі по другій світовій то пан руслан за день вам все вириє.
то ми маємо право встроїти кацапам геноцид! ну а як жеж! як то щось станиться і без мене. непозволям!©
припустимо буду оказієй пхатись повз твоєї хати,якщо є сало,або мнясо,або іньші смаколики,зайду погрюкаю, а в тебе тіко церковні миші шастають по кухні,а хвото це є доказ і тому - доказ в студію
Дарма Ви на них кажете "всторазабіднєєзахохла" слово "кацап" - вони таки дійсно можуть абідіца і уйті васваясі . А от я теж почитав ту саму тему і мені стало цікаво як будуть називатись ті мільйони носіїів українського громадянства , котрі сидять у своїх норах і чекають на "триколори" над їхніми адміністраціями ?... Адже русскімі їх ніколи не назовуть , хохлами вони не хочуть бути - а українцями вже не можуть , невже так довіку й будуть запроданцями ? Пи.Си . Про політику анічичирк - то питання про назву тварин , котрі масово розповсюдились по Україні .
Ви підняли дуже цікаве і дуже правильне питання. Говоримо не за політику, говоримо за нації, народи, народності і т.п. Політичні моменти - для нагляднішої ілюстрації. На мою думку, біда в тому, що значна кількість населення східних областей України, як правило в індустріальних районах Донбасу, не ідентифікує сама себе як українців. Парадокс у тому, що вони не ідентифікують себе і як росіян. Найчастіше ці люди називають себе хохлами. Нам десь важко це зрозуміти, але так воно є. Думаю, через те, що в 30-х на тих територіях українців виморили, а потім позавозили кого попало (у т.ч. багато зеків). Тобто, їх предки не були українцями, а вони самі, оскільки народилися і виросли тут вже в 2-3 поколіннях і вважають себе хохлами. Як наслідок, вони зараз навіть у розмові вживають "украінская армия" та "армія ДНР". Тобто, жодна із сторін їм не своя. Про це з великим подивом розповідав мій товариш, який повернувся з тривалого відрядження на Донеччину. Довелося пояснювати, звідки там взялося населення, щоби він трохи зрозумів причини цьому.
Доречі Пане К., не знаю хто у кого заплагіатував, і чи то відео з Маріуполя, як там написано, але відривок із цього "первоісточніка" використовувався ось тут:
то най наберуть гімна до рота та у монітор плюнуть від лютої образи за всторазабіднєєзахохла© а підуть то і плякати ніхто не буде. най оно на лейбі сидять там кацапів та вати повно, будуть один одному у жальйотку плякати які Українці злі.
скажемо набагато простіше. вони як ті кажани. птиця вважає їх звіром, а звіри навпаки вважають птицею. і не одні ані другі не приймають до себе.
Трохи неправильно. Судячи з риторики вождів, звірі вважають їх звірями, а птиці - птицями. А самі вони вважають себе кажанами. Безумовно, це не можна відносити до всього населення. Багато хто вважає себе українцями чи росіянами (білорусами, греками, татарами і т.д.). Однак кількість цих "кажанів" дуже велика. При цьому, вони не мають відокремленої території, мови, культури і т.д. Тобто вважати їх нацією, народом чи народністю не можна. Це явище виключно продукт радянської епохи, результат експериментів з переселенням людей та створенням індустріальних регіонів. Про це не кажуть по телевізору та не пишуть, адже така правда нікому не потрібна. Разом з тим, не враховувати цього буде великою помилкою.
але вожжі то лише клерки який винайняв народ. і якщо клерк невпорався з завданням його вигоняють. принаймені в нас. за кацапів нічого не скажу бо вони раби та кріпаки і сусідня тема наочний приклад тому. так що то звичайні манкурти, де дупі тепло там і батьківщина. але для нас більшись з тамтешнього населення кацапи, а для кацапів вони какли, такий собі субетнос безрідних, які непотрібні ніде, гомосовєтікус.
Іще одна гарна ілюстрація щодо неоднозначності питання, навіть серед українців. Особисто я вважаю (у всякому випадку, вважав завжди раніше) тих людей українцями/українськими громадянами, нехай і етнічними росіянами (чи іще ким). Ти вважаєш, що вони росіяни. Іще хтось може вважати якими-небудь донбасіянами. Разом з тим, пан Кундлер (його батько) задав питання: "Донбасіянами" називати не можна, бо ці створіння (як і нормальних людей) можна зутріти скрізь, і в Харкові, і в Києві, і у Львові. І в Сімферополі, безумовно. Різниця лиш у кількості.
ні. я вважаю їх звичайними манкуртами. і неважливо де саме вони мешкають, у донецьку чи у кієві, у жмеренці чи у львові, манкурт альбо гомосовєтікус є всюди, інша річ що десь їх більше а десь менше. але від того щоїх менше не стає нам легше бо вони за обіцянку що ковбаса буде по 2.20 продадуть усе. інша справа що вони замість ковбаси отримають хріна на комір але то зовсім інша історія.
доброго ранку шановні. погода однакова ...з ранку маненько-прохолодно,часов з 10 вже спека. пан К дякую вам. кулі вже в мене,вчора пізно в вечері посверлів їх,у понеділок почищу. ось питання..мені здається що почіщени кулі(свинец в стальной оболочке) зі временем потемніють,чи ні? міркую іх підкрасити? як ви тут? я щас рідко заходжу...чуток заклопотаний,на слідущему тижні начебто з часом буде пояскравіше. гарного настрою вам!