я вже грішним ділом подумав що і ви запросили пана Руслана до себе в гості ... ну дууууже він полюбляє копати
А лопатка в мене така сама, і не то шо коріння, дерева навпіл розтинає, ну прям як Ваша на хвото.....!
Сьогодні наша з Похабичем дитина на дитячому майданчику отаке з кубиків виклала... Я як побачила - очманіла Це доказує, що похабичність по генах передається
это точно .... я только начал осваивать новый государственный язык - ИВРИТ, а тут еще и грузинский придется учить
а ві такі уічтєівріт з грузинським акцентом або навпаки грузинський з жидівським. З.І. цікаво а як воно вжитті буде виглядати?
ну нащо так радикально? чи ви гадаєте що мусько почне з одеси а там піде далі та з'єднає Україну з Грузією єдиним кордоном?
ну то вам легше, наркодіспансер поряд то пану Руслану ще дістатись треба додому. будете в одній паляті поряд лежати щоб сумно не було а у вечорі як лікарь додому піде будете до сестер та нянечок приставати та співати воєних пісень
там ще кум поряд а в кума ще є кум а там по сусідах підуть, а коли гроші, речі, та горілка скінчаться та все з хати винисуть то почнуть акробатічні етюди показувати та співати
Я в черзі за Вами . Мені треба його допомога - збираюсь копати глибоченну криницю в селі ( сам не подужаю - а з місцевих лише п'яниці та ледацюги ) . Аж раптом тут виявляється що камрад дууууже полюбляє копати ...