А я в танки. Правда, там вже ситуація змінилася. Раніше деякі писали "слава недоросії" і різну лабуду, та дуже переймалися. А зараз коли навіть перед боєм запропонуєш підсмажити якогось бурята в танку, вже ніхто уваги не звертає. Просто їдуть і смажать.
а взагалі то пан К. апасний та підступний як той індєєц! ... раніше в нього тільки томагавк був (той шо на аві), але можу запевнити точно, що списа собі він теж змайстрував! (дарував особисто) ... хто зна, що в нього ще є
Ну, не знаю. Мене вчора на КВ-85 СУ-122-44 підсмажила до 20% здоровля, а потім Hellcat добив, за фразу "Слава Україні" перед боєм.
ну, копати в нас пан Руслан любить, а він зара в Опришка гостює ... він копає, а я реставрую та реалізую, прям блін як той парасьонок Фунтік
Зараз спеціально спробував. На початку бою писав "Слава Україні!" (три рази заходив у бій, писав обом командам). Перший раз найгірше що відповіли "Заткнитесь, слава России", другий раз "Бандера чёрт", а третій пообіцяли просити мені бану за політику. Все. Всі інші або мовчали, або віталися у відповідь. Безумовно, три рази не дадуть загальної картини. Для чистоти експерименту треба було би спробувати разів по 10 на кожному сервері. Але я тим займатися не буду. Набридли досліди ватомізків. Та і після дослідів пана професора добре розумієш, що до справжніх дослідників вати мені далеко.