вже знайшов. тепер хоч не треба постійно шукати теми які читаю, бо з деяких сповіщення не приходять((
Поки невидко нікого із чужих . Хто з льодорубом до мене прийде той від того льодоруба і захолоне . Не вийде із тоі затіі нічого . Люди відпочити , поспілкуватися і мо трохи схуднути в тих клюбах хочуть , а Ви іх пахати на город хочете загнати , та ще мать і годувати тіко канчуками хочете . Результат звичайно від такого агро-фітнесу буде але ви незаманите клієнтів навіть безкоштовним номерним тату чи клеймом каленим залізом на передліччі . А тепер по ділу . Ану скажіть мені шо то за заклепка така ? По кругу написано :" патенть россія " і у вуглах жидівські зірки . Розмір як гудзик від коміру гімнастєркі
Затонке для коліщати . Схоже на верхню частину заклепки , а от де такі заклепки могли бути оце вже й питання .
Сусіда я он тікошо почитав губернську газету . То там Майкл Щур пропонує переіменувати нашу губернію в Іродоград , і деякі вулиці на імені 10-і заповіді , проспект 40-річчя Мойсеєвого походу , площу Третього зречення Петрового . Як на мене то звучить , Іродоград набагато краще ніж кіровоград , та й вулиці теж мають файні назви .
А шо може бути , і клепки для кацапа жидами зроблені . Десь 3-4 міліметри . Наче схоже на коліщатко для лямпи але якесь затонке , чи то мо лицьова частина того коліщатка .
Нотгельды (нем.Notgeld — чрезвычайные/вынужденные деньги) — специальные деньги, выпущенные в оборот различными органами местной власти, а также неправительственными организациями в период с 1914 по 1924 год в Германии и других странах в связи с кризисом, нехваткой мелочи и гиперинфляцией. В связи с тем, что деньги не были выпущены Центральным банком — они, по законодательству страны, не являлись законным платёжным средством. Тем не менее они стали общепринятым средством оплаты на территории их обращения.
Доброго дня! Скільки ви можете того сталкера ганяти? Перемкніться на щось інше, наприклад на АрмА 2, для неї є мод Збройних сил України, добровольчих батальйонів, і там можна російські війська знищувати. Або взагалі йдіть працюйте... на державу (с)