ДСВ.окупація.Зігнали все село до сільради.Німак промову:Кто путет пльохо рапоталь на немцкій фласть.буде біть етот палька.Кто путет карашьо рапоталь .тот путет кушаль са...са.Как єто по фашему.З натовпу -сало.Прафільно-салю(п)..а
С утром Камрады , +30 на термометре на солнце а сколько будет днем пока не знаю . Всем удачных выходных !
Шановні.я знаю хто *відкрив*сезон в пана вождя за клунею.Замітили.шо пропав *Плутон*.а він був з одного міста з вождем.
Вітаю! погода класна але я злий,(нет пропав) в останні дні дуже часто таке трапляється, і щє кофію скінчівся,зате віхідні!
А пан Касіо був змушений податися в еміграцію. Пане Касіо, поряд із Вашим будинком людина з льодорубом іще не ходить?
то тебе сам пан Бог наказав за те що ти надомною кепкував та спробував зганьбити моє чесне ім'я отим неподобством, книжкою комуняцькою.
до речі. вчора про нього згадував що щось його давненько ніхто небачив тут. але я до того немаю жодного відношення. а парторг живий та гладкий, пика вже в двері майже невлазе. бачив його вчора так що з ним всьо добре. отакоєот. а ви кажете. втім вітаю.
Хто як, я вже встиг мотнутись в город і два рази на насосну станцію от чекаю поки вода набереться в водонапорну вежу. Баняк))) Та вони за клунею від п'ятцицниці відпочивають Хай до мене приїде на літо — похудає враз)) у мене є мольфарська метода
а може в них там мангал стоїть чи коптильня?! ... то ще невідомо, може як раз за клунею дуже всьо кошерно!
то давайте відкриємо фітнес-клюб! черга стоятиме бо бабів які тілько і мріють щоб похудати, хоч вони і так худі як ровер, в нас багато тож і прибутки будуть великі.
Головний лікар консерваторії не признається, що у нього там за клунею))) Може й мангал… а в льошничку тушки „бєрємєнних младєнцев-пєнсіонєрав” мариновані. Хто ж його розбере, он у людини яка бартка ,та ще й вусами хвалиться))
та до мене якось приїжджали гості із столиці: - Ти б походив до тренажерки- кажуть мені… а як дійшло до підгортання ручним плужком, треновані кияни чогось дуже швидко видихлися…чого б то? а я такий худий-немічний із сусідським малим добивав рядки))))