Штояти!палитинапалютупоюпилоюпиляти?як на мене<термін йогопреосвяшенствовеликоінквзитор> колись раніш було мені надано.чи не так?ґа п.К?))))))))))))
"Ну навіщо так жорстоко? Були б гарні обізянки". (с) Пане Консерваторе, вдруге нагадую за сало. Чекаємо звіту. З.І. Залізо все ж перепиши на мене, перед тим як їстимеш. Якщо все добре, потім той папір порвеш. А якщо ні, то тобі не все вже одно? А мені буде радісно.
Зле брате.почне хабар перти-оп! а там клює.і тут...........-кабан.і шо?замісь курка тиснути буш підсікать кабана,чи пінпой карася?)))))))))Юлій,схаменіться)))))))<то я про цезаря.аве мені,аве)))))))))
дякую що нагадав! що я можу сказати? я можу сказати що доволі непогано хоч і зробив не за рецептом, небуло чаману то додав хмелі сунелі він там все єдно одна з складових, та додав чорного перцю для аромату. що до папірця то я його не писав, шкода мені щоб ти моїми лямпами користувався. що до світлин то сьогодні не буде. телефона ще на Великдень втопив в шукати камеру сил нема бо перед цим нововигаданого салату нажерся. отакоєот. а ви кажете
Значить достануться Аскоту та Похабичу. Що ж, шкода ламп, та нехай. Аскот теж сало любить їсти. Заберу трохи пізніше, зате оптом.
та не дістануться лямпи нікому з вас! я оно на пана Бека їх перепишуі буде він мене на ркуах носити бо я все хитро напишуякщо мені щось несподобається то він та і не тілько він але і його пра-пра-пра-пра-правнуки мені винні будуть альбо моїм нащадкам. отакоєот. а ви кажете
Так у лісі клювати не може хіба що птички якісь сімена, а коли кабан- видає один тон високий ,тобто "або стріляй або тікай",.... а коли хабар:- то низький:- тобто копай або не копай, а коли клює то ручка вібрує:- тягни або просто забий.... і кури! і так не помилишся що тре робити:- тягнути стрілять чи копати!!! Отакоєот! Такшо винахід досидть життєздатний!
він як зявится то птім посвяте, але вже за відсотки. відсотки звісно мені. бо порядок должєн бить а нє то шо січас
Доброго ранку! Вітаю вельмишановне панство з святим днем - з шабатую ! Здоров'я всім та гешефту неміряно ! Вот.
На кулемети з лямпами я перший чергу зайняв! Пізно вже шукати) Вже знайшов і не скажу де саме сховав, та й пес злий у дворі, бойові їжаки, індики-десантники, коти-диверсанти…корочє — врагніпрайдьоть
Субота - це не тільки шабат, це ще й базарьний день, де можна купити 3-4 кіла кошерного лєгкоусвояємого сала ...
Вітаю! вечір таки вдався - святкували Д.Н. співробітника. Базар в нас сьогодні, збираюсь сходити, мо щось цікаве на барахолці попадеться? доречі вже +16
Вітаю всіх хрещених та комуняк теж вітаю!Хреновенько без ноута, в баби Гані проситись треба...Єх...Старість...