Джентльмени! Хтось розбирається в автоматиці для скважин? бо в нас перестала коректно працюватиавтоматика ось така http://www.dk-elektro.com/mpzk/mpzk-50-mikroprocessornyy-pribor-zashity-i-kontrolja/ А хтось бачив мене з апяльником, от мені її і принесли… сидю і думаю як перевірити
Доброго Всім, з пятніцей! Тута ідея появилася, колись був анікдот про схрещення корови з жирахвою(ну щоб паслася у сусіда а доїлася дома) так от я подумав схрестути МД з рушницею та вудкою для рибалки, так получитьця гарна річ повинна! Три в одному на всі випадки життя і на всічловічі хоббі зразу годитьця. нада швидше запатентувати а то плагіятори набіжать....
Так воно майже так і є - він тут бува раз на місяць чи то й два , а я кожного дня оберігаю форумчансткі скрєпи та підтримую , так сказать традіціі .
Добре , добре ! Переконали і ми Вам віримо що вже ніц нічого не зосталось ( доречі - не тілько ми , а й ті , з посвідками УМВС , хто й досі шукають щось заборонене та кримінальне ) .
От най тіко пан К скаже шо то за обізяни . Таки до таких обізянок , білим ще треба добре над собою попрацювати .