Ну цицьок же ж не видно на тих світлинах…а перша взагалі про рибалку Ви про всяк випадок свою колекцію кулеметів та лямп мені надішліть а вже потім дегустуйте.
Ось сало по атошному : Юлія Смагіна Уважаемые знатоки! Внимание, вопрос: что это? UPD. В общем, тест на укропство не прошли))) Это сало с чесноком, расфасованное в сосиски. Привозят армейские снабженцы. Нереально вкусно и удобно
так нема напревеликий жаль кулемета. вишліть хоч один. нічого не буде. хіба що я мало перцю поклав(((
та ну який з мене мадьяр?! я просто полюбляю проводити кулінарні експеременти з салом та і не тілько з ним. отакоєот. а ви кажете
ну то то нічого ми іншим разом побємо якщо ви так цього хочете. оно дядько Вітер гарного віршика що до цього знає. тре якось попросити щоб і мені на аркуш переписав щоб я теж вивчив.
та якби то була проблема щоб викопати? проблема в тім що я незнаю де копати! я вже увесь квітник перекопав три рази. нема((((((((((((((
То приїздить до нас! -Тут у любий посадці можна не тікі новенький куляймьот відкопати а ще й набої до нього, гранати, гранатаймьоти, вибухівку, міни та розтяжки тощо
дякую але то не те. мені подобається зброя кінця ХІХ початку ХХ сторічч. а то совреймйона. хоча як скінчиться війна то скористаюсь запрошенням та приїду покопати. мо онукам чи правнукам згодиться, тоді то будуть антікварні раритети. не те що зараз.
Знов вередуете та харчами перебираете? Усьо вам не так, -вітер не в той бік дме, сонце неправільно світить, земля не в ту сторону обертаеться тощо Пийшо я у люлю,усім добраніч!
Вітання шановному товариству! не встигаю читативсе написане,то почав з п"ятниці погода тішить+10, сонячно!
Цицьки, цицьками, мене ось порвало! https://www.facebook.com/psaikodino/videos/vb.189244997787777/699255816786690/?type=2&theater
Ви восени до мене приїжджайте, під картоплею пошукаєте)))) Їздили… знайти мона — вивезти зась, хоча то правильно — не вистачало ще незареєстрованої зброї на руках. Хтось ще пам'ятає як у 90-х можна було купити набої та гранати з придністров'я на вокзалі в Київі? Я бачив як хлопець пішов у той сортир, що в підвалі, за ним зайшла шобла вокзальної шпани… потім вибігла шпана, вийшов хлоп, в одній руці „яйце“ в другій кільце… Ми саме на об'єкт ішли, пасатижі були з собою - помогли вставити шпильку на місце , правда сфінктери спочатку зарипіли А де це Ви мою сусідку сфоткали?