Вітаю ! Сьогодні на вулиці спека , хоча зара он прийшов дощ із Бекового краю , а години 2 тому гриміло десь від пана К . Ходив сьогодні копати , то викопав тільки два військові гудзика , один малий мабуть з гімнастерки , і великий мать з кітеля чи бушлата . І ще попався якийсь шматок білого метала , якесь лиття . Важке як для свого розміру і ася закинула його в серебро , хоча скоріше за все то може бути нержавійка .
А що , хіба "оптика" дешева ? Чи Ви десь в лісі до урядового секретного кабелю зв'язку підключитись надумали ?
Удовольствие не из дешевых. А учитывая мое геополитическое расположение, то совсем не дешево. Ибо "Моя хата с краю"- в прямом смысле слова. За удаление от "мирских сует" иногда приходится изрядно доплачивать... Хотя, оно того стоит.
Дядку та навіщо вам той новий інтернет, вам що цього не вистачає, здається мені що і на цей треба ліміт встановити, бо вже про все забули крім отого інтернету, навіть як штангу в штангу запхати. І оце не соромно вам людям брехати, ви ж в ценрі самісінькому жиєте от, я і відкрив очі людям майже по серед лісу живете
Навіщо ви хабарні (колись були) місця видаєте га, ну все завтра там все перелопатять те що назад ви позакопували
а тетеруки як співають, а дикі тобто не свійськи свині як рохкають? чи вже все вибили крім солов'їв гаяваспитаю
Ну добре, синку. І де ж на світлинах той центр? Ще раз побачу тебе у своему хабарному лісі- візьму відсоток за весь час використання мого копарьського угіддя. ГОТУЙСЯ.