не будемо розводити бюрократію! усе повинно залишатись на довірі між людьми, тобто всьо перелічене повинно бути та занесене до гросбуху! отакоєот. а ви кажете
Ех ви скнари вам аби грошиків побільше, а як же рибний день, чому не на рибалці. ось дивіться як тре відпочивати
У нас вже гроза пройшла. Копав траншею під хвундамент, сусідка сказала, що сьодня Русальний четвер —не мона, хотів на рибалку, каже русалки залоскочуть. Паяльник чогось випендрився. На коп не можу, ще штанга не приїхала… От що робити? Горілку я не п'ю просто так))) А Ви кажете настрій))
Дійсно сьогодні не день а жах, але то таке все рівно треба чимось зайнятися, візьміть книжку почитайте, або комедію гляньте не знаю робіть щось щоб нічого не робити.
витаю всих цицкарив и котярив.Я у Опришка у Жабьему!Ночую за клунею у Пум Пурума.Погода з ранку трохив пидкачала,але завтра буде Ок.
Що до дощу то годинки півтори тому небо було захмарине і здавалося, ось, ось почнеця але не склалося, вітер розігнав так що може і небуде дощу.
Доброго вечора,ось в музей принесли.Оприділіть будь ласка.https://reibert.info/threads/naxodk...m-foto-obsuzhdaem.13242/page-536#post-6687027 А я поки повечеряю та душ прийму.