анекдот... Бабка заходит в автобус и садится напротив деда раздвинув ноги. Дед: — Могилку закрой... Бабка: — Что, мертвец зашевелился?!
що понеслось? куди понеслось? хто дозволив? негайно все припиніть до особливого розпорядження! З.І. а похабиЧ жлоб та жаднюга!
Читаю олх.уа і тихенько офіґєваю: - отдам дрова б/у; - Отдам навоз в хорошие руки! - Терміново!! Подарую землю! А пан К% тут не знає де відсотки брати)) («дрова б/у» + «навоз в хорошие руки») * «землю»= Амазонка тихенько подиха від заздрощів
Це кожен може, так що цього співу у твоєму виконанні вистачить хіба що на свердлені мосінські патрони. От якби ти диригував, а цю пісню співали переселенці з Донбасу, які вивішували прапор лугандонії у Вашому місті - інша справа.
Камрадос, хтось може мені підказати наскільки надійний Aldo Apache ? У нас гроза почалась, піду я додому посплю.
Така "лейба" приліплена на фюзеляжі , а опис такий : "Эта машина изначально создавалась как ударный вертолет, для поддержки сухопутных войск в любое время суток и при любой погоде. Также одной из основных функций «Апача» является борьба с бронетехникой противника, что они уже неоднократно блестяще демонстрировали в ходе различных конфликтов." Тобто - досить надійна машинерія !
В общем я понял, что ежели с утра настроение пересрут- к радости в обед. Завтра натянут оптоволокно! Буду жить в лесу с жирным и дешевым нетом!