Не правда, бо то дуже залежить від нашого з вами ставлення до наших цуциків, бо я бачив таких бідних собак з озвірілими хазяйвами шо коли їм два рази на тиждень насипають миски собачого кому то то вони навіть миску кусають від голоду.... яби таких гадів до клітки зачиняв і годувавби взагалі раз на тиждень (коли згадав та не забув)! аби зрозуміли що тварина не винна у тому що людина дурна!
порчу треба з нього зняти. То все відсотки винуваті та томік леніна.Поки фотки спаленого томіка не буде-на порозі буде прокляття. Накладено.
ну нащо ти так на себе? ти ж знаєш що мені не подобається коли ти сам себе ображати починаєш. я розумію твоє каяття та бажання замолити свої гріхи але ж не в такий спосіб. дам тобі безкоштовну підказку. щоб я тебе пробачив то подаруй мені царського карабіна та максимку. і може після цього я тебе пробачу
от ти серун. вже геть покацапився, сереш вже на порозі. а що бабця Ганя скаже як побачи чи не приведи пан Бог вступе в те що ти наклав в себе на порозі? давно мабуть пательнею по довбешці не отримував ти.
Оно хтось учора писав про метод лікування спuни козацьким обрядом, але самого метода описувати не став, так ото у мене з"явилася підозра, чи не той то самий метод котрим сільський кузнець від алкоголізму лічив у тім анікдоті? Гаяваспитаю?
Вітаю, шановне панство. Щоб ти скис, "так налякав, що я ледь не усравсь в свої красіві нові галіфе. Ти нову вещ красіву чуть не спортив"! (с) А якщо Похабич подарує "Шварцлозе", заспіваєш "Інтернаціонала"?
Бо вони самі смачніші від усіх перелічених Вами ласощів і Вам просто шкода їх давати тваринкам , отже Ви жадібна людина - тварини також хочуть поласувати добреньким та коштовним делікатесом . Доречі полуниця в Запоріжжі зветься клюбніка і зараз на базарі коштує від 30 до 90 гривнів за мірку (мірка в кожного продавця різна - плястиковий стакан і зо два десятки середніх полуничок то є 30 грн .) Буквально сьогодні у однієї молодиці з села ( так на вигляд років 60-65 ) купував кіло клюбніки за 40 грн , божилася що своя домашня - прийшов додому і плювався годину бо на смак та "домашня" була як буркун з присмаком якогось хімікату . Завтра поїду їй виказати свою повагу та вдячність , тій брехливій малолєткі "дєрєвєнській" .
САЛОм алєйкум шановні!!! Руслан100 уже в мене. Спочатку наші благородія обідали, пан Руслан пробували настоянку. Потім ми оглядали мої закрома і сусєки, а також сідєлі в моєму охвісі і ганяли чай з сагарєтамі під задушевні бєсєди в окруженії старінних рарітєтов. Зараз пан Руслан оглядають сусєки в Пум Пурума, отакеєотавикажете
А скіко треба настоювати ? І чи треба таку суміш витримувати в темному місці та теплі , чи навпаки в прохолодній хижці ? І як потім вживати чи то тілько для гостин ?
Можете співати, але боюся, що не допоможе. Дивись, від чого ти відмовляєшся: (таємне фото із схрону Похабича)
Поки він не поїхав десь далеко на плаї - ретельно перевірте свої сусєки та закрома , може там тепер чогось не вистачає , а мо навпаки - там щось залишилось на добру згадку ?
Та збирався їхати в село до онуків і побоявся що десь в дорозі нападе "швидка" від немитих фруктів ...
як подарять отого кулемета,а пан Опришок набої до його, то я щє і "віхрі враждєбьніє" і такі щє знаю: Сказка о попе и черте(неизв. автор) Слава погибшим во имя свободы(неизв. автор)♪ Смело, товарищи, в ногу!(сл. Л. Радина)♪ С наивной верою, с открытою душой(неизв. автор)♪ Солдатская песня (Дружно, братцы..., неизв. автор) Солдатская песня ("Унутренняя", неизв. автор) Спите, орлы боевые(И. Корнилов - К. Оленин)♪ Спите спокойно, борцы за идею(неизв. автор) Старый фельдфебель(неизв. автор)♪ Студенческая марсельеза(сл. А. Богданова) Сумрачно в женской тюремной больнице... Товарищам(сл. С. Ганьшина) Туруханский марщ (То не зверь холодный завывает..., сл. Ю. Мартова)♪ Царские гости (Трупы блуждают в морской тишине...", сл. В. Тана-Богораза) Что за странная нелепость(неизв. автор)♪ Шумел, горел пожар на Пресне(неизв. автор)♪ Я хочу вам рассказать...(сл. П. Моисеенко)