та що. всьо. пішов здаватись. бабця Ганя його почастує чавунною пательнею по довбешці і він знов забуде хто він та що він. отакоєот
А я якось свій МД та лопату залишив у Старого вдома.Просто він мені в той день казана подарував,і МД з лопатою вже не поміщались в рюкзак Так от з того дня лопата в мене тепер іменна І копає як звірюга просто.
ну що? протримайтесь.....ще небагато. та й лопату продасте,як Артем -гільзу. а лопата,з маркіровкою....(дорогого коштує). дійсно порадувало хфото-лопати.де тату.. самовар зі свінкою
сварися бо канчука подарити нехоа собі нового зробити нас троє! а Спарті завжди мало це рецепт святковий(перший врожай)
До речі про гільзу.Моя перша знахідка теж гільза маузера,тільки не переломана навпіл,пом"ята,але не поломана.На поличці стоїть на чільному місці
та можна, але ж на роботу з таким не поїздиш)))до речі від фотоувілічітєля вам стойка ще треба? завтра можу глянути.
фух...ну то звичайно-непріємно.але не самий гірший варіант.з ваших слів щось поганіше подумалося. нехай це буде ваша сама болюча проблема.і ніяк не гірше..