теж саме.суцільна битовуха....допікає вже. доречі,теж цікаво.хто клубніководи зізнавайтесь. раза чотири покупав.десь 50/50.солодка .та ніяка. розмір не факт.(якщо я не помиляюсь...може сорта ???
Мо й піде . Вино з винограду робимо , а наливку ніц ніхто не вживає ( тіко натур продукт ) . Полуницю раніше продавали , а таку гидоту як виросла цього року ніхто не купить . То навіть і не вибираємо , бо тільки наробишся , а гешефту ніц не буде .
якщо хформа кулі є?..то в порядку..десь з десяток такіх є.а що робити?поставив ,стоять. не відкажусь. л.с.
А я бы рекомендовал насобирать сулийку ягод , знатная наливка может получиться , как раз сладенькая и для завлекухи женского полу !
Моя кавуна теж їсть, але треба кусочками різать і тіко з руки давати бо з підлоги вона навіть мнєсо не бере!, а декотрі речі треба брати і давати тіко з руки (ну сухий корм наприклад) бо як положити до миски може стояти скіко завгодно навіть не зачіпає.
форма залишилась незміною. мені для опитів подарували, але мені так багато не треба. як буде трохи вільного часу то зроблю а потім подивимось що воно з того вийде.
а до того що він в тебе і так поганий. так що солодкого а тим більш цукру тобі неможна. бо почнеш усіх в хаті ганяти
камради,не сваритесь. пропоную себе,на іспитанння цього продукту.(як це тяжко..... ) я так зрозумів..там будут -ягоди,сладенька наливка,так і завлекухі,жіночого полу!! на що ви так? і ви дражнітесь . тре відпочіть.
гарні рецепти .(тут смайлик ..с охреневшими глазами,от такого блюда). а дійсно вкусно. не рвіть ,душу ....заздрю,вам. в мене такє .не часто буває.