Доброго дня добрим людям. Вибачайте, не витримав, уточню. Зливають не Чингiсхан лабораторiї ШТУРМ, а прилад ШТОРМ iншого виробника. Спiльна в них лише частота 8.2кГц . Схемотехнiка зовсiм рiзна: Чiнгiсхан, Кардинал Профi та Корсар Супермастер- брати ( їх основа Фiшер 1266). Шторм Про- переробка з Анкер-Стерх начебто, з неоднозначними вiдгуками i його дiйсно зливають. Достатньо прочитати по 10 останнiх сторiнок їх обговорень, щоб зробити висновки. Наприклад у мене старiша розробка Кардинал -розроблявся для монет i по вiйнi, Корсар вже бiльше лиш по вiйні i тихiший. Чингiс поєднує кращi якості цих 2 приладiв. У всiх у них невбиваємий конструктив, що плюс як на мене. Якось так... З пов.
З таким апаратом зразу видно що нщрод займається любітєльскім копам, так капнуть на вихадних та і все...
В мене "клон" не той котрий з дісплеєм, а той котрий із світлоідіётіками, катушка 20см. Замість китайського камулятору причепив акліматор від старого нубука на трохи вишчу напругу. З заміною акліматора чуйка пидвишчилась в два рази! Але чуйка якась збочена -знаходить тікі дворядні газоросподільчи цєпі з комбайнов та люмінєвий дрот з ЛЄПів!
доброго вечораа шановні. якщо можно поздоровкатися.нетверезим розпусникам. то я здоровкаюсь! як ся маєте?
А Спарта полуниці їсть? Бо моя з фруктів яблука, диню, грушу їсть, черешні, а от полуницї ні разу не пробував давати!
а я ото ліпив,ліпив.наліпив ціцьки.а потім придивився....ще й вечеря...тай далі.. отакє... викідуємо чорний флаг.
что ,чуствую?..так ...только чувство голода...сил уходит много,а пополнять их времени не хватает. все в порядке..
забув додати.невистачає десь ,з 15-20 пуль,до закінчення ночніка.вже вшло десь штук зо 140...але не вистачає.а маса ночніка все росте. по бебету. ота хреновіна ,що я пісав раніше,оказалась сплавом з міддю.но ,нічого буде стояти...зосталось додати декораціі,та думаю буде гарно.фото не раніше ,як за місяць . мала ,в селі,а планшет з фотоапаратом з неї. ні.вже орудую,зубочісткою. ОТАКЄОТ©
Пане Буч , яка цього року у Вас полуниця ? Бо в мене кепська , кисла і суха , і у всього міста теж така . Ще ніколи такоі гидкоі полуниці не росло як цього року .
добре буде тим нічником комусь по мармизі вїхати щоб у карти не мухлював. давайте адресу та днями закину вам десь штук 20. що правда вони тілько оболонки від ельок мосінських. свинцю нема.