Є в Ваших словах правда . Хочу поміняти асю350 на теру705 , але різниця в ціні зробити це дасть не скоро . Також переконався що якщо повезе то знаходиш монети і асею .
Везіння, то в першу чергу, в мене є знайомий, який з клоном монет накопав за сезон, більше аніж я за все життя. Знову муки вибору, я теж хочу, щось накшталт Тежона чи четвертого Голдмаксу, але здоровим глуздом розумію, що назбирати 400-500 ує я неможу, так як потихеньку займаюсь ремонтом оселі. Тут вже кожен вибира по своїх можливостях. Особисто я свій вибір зробив, це в мееа за п"ять років здається сьомий чи восьмий прибор.
Доброго дня Камради! Незнаю як Вам професіоналам, а я як початківець бачив на власні очі бо поряд ходив макарон із гаррет еуро асе і я зі своїм термтріо піднімав грузила та манетто із такої глибини шо вкінці кінців він навіть пробував у ямкі десь 50-60 см терм ероцента чюе а його апарат ні! Отакоєот авикажете це при тому що терм коштує 80-100 е, а еуро асе від 250
Про ями то істинна правда, бо десь півметра на півметра копаю так як у терма немає пінтпоінтера то жесть, але у пляжному піску то не єсть великою проблемою!
А мотузок для чого? га? аби танка з ями на биксирі тягнути? чи як ніцого не знайдеш то і повіситися можна з розпачу?
Тю,хіба то ями ? Півметра на півметра То ямка маленька а не яма.Тим більше в піску.Це три помахи лопатою А от видовбати в глині яму півтора на півтора,і глибиною в мій зріст,ото вже можна назвати ямою
На моєму катуха 18 см діаметром.Велику ціль до 1.5 м.Лопату зробив під катуху.і все окейно.Мд *Вератор*.з перших.Купив був моднішого.2 роки рив *колодязі*.знахідок мізерь.продав.Залишив старого перевіреного.
Найглибшу викопав десь ну метра півтора завглибшки бо дзвеніло кольоровим, тому і спробував копнути, відкопали колісо ну гуму від коліса,(той макарон за мною наблюдав а потім ми разом сміялися) а от один балакучий дідок-спорцмен розказав як пару років назад знайшов там на пляжі браслетика рижого грамів під 150, то я і копав цвітного сигнала бо думав шо щось подібне....
А я колись якраз посередині колеса від вантажного автомобіля копав Колесо з металокордом,сигнал страшенний,копаю копаю,сигнал є,а нічого нема Яму таку видовбав,а потім вирішив трохи в сторону копнути,виявляється якраз в колесі копав
Гарно би було, але нільзя, бо дома потім проблем не обберешся!, та і лопати жалко бо може бути до голови (об голову) побита....