Да недельку назад был. Фото не делал. А по поводу оковитой - на рыбалке и копе не пью! Теряется сенс, можно сказать.
Особисто я пакую напличник и збираюсь до Опришка.Будут вам тепер и фото и мармизонськи танци з моэю участью.
Доброго дня Україно! У Маріуполі +30, слонячно, легенький вітерець, сКоти пійшли до цюпермаркету за покупками...
Комраде ви вже питаєте не про перший прибор, моя порада подивіться в розділу продаж, які з вибраних вами МД, зливають після покупки найчастіше, такі прибори брати непотрібно.
Вітаю ! На вулиці тепло і сонячно . Тобто ви маєте на увазі асю 250-350 , фішер 2,3,5 , теру 350 - так іх і продають найчастіше бо то прибори найдешевші і наймасово купують саме іх . А коли накопаються фольги і пробок , та нинішні ціни на пальне і ситуацію в краіні то й виникає думка продати той МД і не морочити голову . Он я за два сезони знайшов тіко одну манеТТо яка по каталогу коштує приблизно 100 грн , а за металошукача віддав 3000грн ( ася350) . Але для мене знахідки не головне , головне відпочинок . Хоча вже почав забирати із собою весь кольоровий метал який попадається .
Ви не путайте грішне з правидним, я про саморобки. Хоча всі прибори окрім ф5, та терки то є перехідні прибори, що в одних руках довго не лишаються. Одні швидко розчаровуються в копі та кидають, інші розчаровуються в приборі та продають його. Ви самі десь з місяць тому писали, що Аську хочете поміняти, бо поряд хлопець з теркою копав монетто, а ви шмурдяк, чи не так ? Особисто я з Аською вийшов десь разів десять і зрозумів, що то є розрекламоване гі..но, зараз перейшов на аналог з ВДІ, і ,о чудо, пішли монети, хай не багато, але є.