хоть не кацапські. і взагалі немає чого їх дивитися. бо бутите потім до ночі ходити тай думати коли війна скінчиться та ліпше жити почнемо. без корумпованих депутатів та інших чиновників.
А може вже пора до якої роботи братись! Поки вона за Вас не взялась! Літо ж на дворі!!!! Доброго здоров'я усім! Знову тута ніц не робите. Оден Оришок тільки на міліцію бачу працює. Чи вже всі набої попросвердлював, гаяпитаю?
Я думаю, вони вже доїжджають. Були б скорше, але дороги в Вас там такі...особливо після дощів. Трому трохи затримуються!
а Опришок у вогнище їх вкине то мусара подумають що їх з кулеметів з різних боків обстрілюють та потікають
Вітаю вельмишановне панство! Я,наприклад,коли хочу відпочити,або коли зіпсований настрій,завжди цю хфільму дивлюся
Жодного.Навіть коли було двійко обшуків.ніц не знайшли.А воно як мед у Вінні.тут воно є.а тут його немає.
А це що за кухлик? Бо я пару тижнів тому знайшов такого ж, тільки інакше розфарбованого. Подумав-подумав, та і покинув, бо він без вушка був. Дякую, пане Опришку. Всім іншим має бути соромно (в тій чи іншій мірі), бо про "Будні та побут копаря" мало хто пише, і ще менше народу викладає фото. А тільки й дивитеся, як срач влаштувати.
З Вашими мардлєзонами в мене скоро на стінах місця вільного не залишиться))) Все в пейзажах буде) На Льюіса резерв! Щось не віриться))
Агоов ! Як Ви там , вже пора ! Ось лис на картинці теж думав що гриби то мнєсо ... Таки так , ми Вам віримо шо не отруйні . Але от чому Ви в протигазі з нами переписуєтесь , га ? Чи мо таки гриби трохі отруйні чи чудернацько-чарівні ?
Так...! славний хабарок, Опришку! Карпати радують як завжди! Багато там ще цінних речей - на наш вік хватить!
Так , але "каманда імєєт право сабраца і пагаваріть" також десь за клунею і не дуже відомо яке рішеніє винесе ... Доречі Ви не знаєте нащо дохтур віддав карту камраду Опришкові ? От він тепер знайшов цілий арсенал першої світової . Пи.Си. Відмазка великого кормчого типу " Я нє желаю бути капітаном телепнів і кінці ( келемльоти ) в воду " не проканає і уникнути відповідальності не вийде , так джентльмени ?