Я вже писав, що фото хабара буде в 3-тьому турі "марлєзона" А зараз настала черга 2-го туру "марлєзонського балєта"!!! Поїхали
Дак не тре путать-строчки з сморчками))))а для мацкальок ґалодних на єнто діло є другий гриб-по латині-фалос екстраордінаріс<на общєпонятном-веселка обикновєнная>хоча смердить дійсно екстраординарно на весь ліс,як істінний мацкаль))))))))
Да тут пан Опришок брынзой хвастается, аж слюни текут. Зажал короче. Я даже предлагал власть сменить( как тут выразились- "Консерватора обезжирить" тобиш сменять на сало). И это покруче бочки с вареньем и ящика с печеньем. А он не в какую...
нарешті виправлятись почав. спочатку привітався а потім вже спасібки тицяти можна от я зараз точно комусь встрою реквізіцію. щось заколотників побільшало. то рібентроп заколот вчинив за моєї відсутності тепер дядько Кран бузить. тре таки котрого за клуню вивисти. зараз пораджусь і вирішу що виводити я буду Камазіста, альбо Аскабана.
А кого саме розкуркулювать будете?Якщо пана Опришка то до нього ще треба в гори здертись,а якщо пана К то там Дніпро недалеко потрібно перепливать а на ньому ще від німців лінія оборони зосталась він її укріпив.То вам несолодко буде.