І шо - кожень день буде "підійматись настрій" ? То може у Вас якийсь "настрій" штучний шо ніколи не падає ?
Мені звичайно рапіра і близька річ, але у випадку з деякими особистостями краще використовувати лом. З нержавейки.
А шо тут ще думати , гадати . Он вчора заходив у мережевий магазин колінс , раніше там були самі дешеві джинси . В минулому році купував там джинси десь до 400грн . Зара там найдешевші джинси 800грн , а шось краще то вже за 1000грн . І коли матня протерлася , то купуватимеш штани , а не чергову цяцьку . І так у всіх сферах життя , от тіко зарплата в нас стабільна ( жебрацька ) .
ну якшо тре буде пуйлу заграть вічную память-так буду дув шо без гріття вирівняю))))))))))))))))))))))))))))))))
Та ні палити навряд чи будуть , просто будуть продавати за те що дадуть , а не за реальну ціну . Як оно зараз продають купу б\у металошукачів , народ починає позбавлятися від речей якими мало користується .
а ти не купуй у тій гімняній крамниці. я разів зо два там купив колись як тілько вона в нас зявилась і зрозумів що ціна висока а якість кепська
Зате з'явиться багато продавців - отже впаде ціна і попит , а згодом ( коли закінчаться у людей гроші на газ і половина повиздихає від холоду та голоду ) знову все стане на свої місця й самуварі стануть продавати мажарами через оптові бази .
Оце номер! Знайшов свого військового квитка))) Я вже думав згубив і доведеться відновлювати Весела штука пошук якоїсь конкретної речі — знаходиш все, що завгодно, крім того, що шукаєш
Шо думаєте пан К знову нагріється ни цих гешефтах ? Чого так думаєте , га ? Он в моїй родині бабусін батько спас їх від голоду в 32-33 та й після воєнні роки тим що виніс на базар і продавав потроху золоті монети , прикраси , посуд і решту домашньої утварі . Як кажуть все вже було , є і буде знову в цьому білому світі .