Скільки раз тобі казати ? Не суди всіх по собі Але ти ж у нас митець-авангардист Ще й в скайпі комусь там показуєш періодично
Та не звертайте увагу , то такі люди , дяй їм те чого в других людей ніц нема . Вони вічно збирають те чого зараз ніц нема і ніхто його вже не використовує . Ото років через 50 будуть вони і оті електро самоварі і ліхтарі на камуляторах збирати - бо їх теж вже не буде .
А що я там колись був? Зазвичай читаю вас всіх тут, але останнім часом щось не було натхнення писати - багато клопотів домашніх.
отож — колись пацяфони мало не кожному горищі валялись, а зара вже раритет. До речі в мене десь ще вертушка для вінілу лежить Пора як у Гамериці гаражний розпродаж влаштовувати)
Та то все ( оті патяфони , самоварі , лямпи , хельми , нагороди ) із-за не зайнятості і вільних коштів . Оно скоро як почнемо за газ платити по 7грн за куб , то бажаючих купувати отой весь мотлох дуже поменшає .
Угу, ще не збудували ту клуню, за яку мене він зможе повести. А от він може добалакитись, що й за сортир виведу його. Хоча краще огріти його бездуховною та позбавленою художнього смаку БСЛ 110 по горбу.