Куме.а ви знаєте який в качки шлунок крепкий.Каміння переварює.жалізо.А в мене ще крепший.качку переварює.
і такі да!© дощу в мене так і не було, погримало, помурижило , хмарки нагнало і всьо. трохі ляпнуло що і пилючку не прибило, попід деревами сухо. а теперь питання. хто зажав мені троха дощику і кого за це тягнути за клуню
Доброго вечора товариству. А з якого вас боятись? Боятись треба пана К., коли він в гості приходить у своїй жильоткі. Угу, бридка й огидна потвора скоріше.
Ну і що що не п"ятниця. Хорошому коту і в січні березень А як у деяких вже тільки по п"ятницям - то не треба всіх по собі рівняти та забороняти цицьки на протязі тижня. Даєш цицьки кожен день !!!!!!!
неможна. бо в нас порядок. то в кацапів поки гроші на стєкламой то і празднічєк, а в нас усе чинно та блягородно© у вівторок коти, у четвер рибячий день, цицьки по пятницях, у середу хвілозофія. ми ж не кацапи! чи мо ти таки кацап. гаяваспитаю
от дивлюся я на Консерватора з Аскотом і думаю: ну що вони збирають — лямпи карасінові та карбідні ліхтарі, самовари на дровах… який печерний вік Ось такі речі тре' збирати, що на ле3.14здрічестві працюють: Я так у пошуках тої бэлли ще купу всякого знайду
взагалі то я мав на увазі пана Руслана. але тепер ти маєш кровника в його особі тож розбирайся з ним сам.
добре вмовили. даруйте мені отую лямпу якщо в неї акуми сухі та не повздувались. хоч і ніякої естетіки в ній немає. самоварю Аскобану посудному даріть. він зрадіє
Бридка й огидна потвора - то є ти, бо пана Руслана я не бачив. А от тебе можу періодично спостерігати. тому й говорив про тебе. Так що не зстрибуй.
Невже Парторг іщз-за клуні повернувся?))) В мене плівки не вистачить)))) та я його корпус використаю для немирних цілей, а як ліхтар він нікуди не годний
я не зістрибую а казав дійсно про пана Руслана. так що це ти намагаєшся зістрибнути. але то марно. кровника ти собі нажив.