Не морозятьця, не морозятьця! Я казав шо маю надійного перевізника знайти, бо той шо для мене посилки возив, зараз взагалі на мороз упав, бо він мені дуже погану послугу зробив, і тепер навіть на телєхвона не відповідає! А кава буде! Я слова завжди тримаю. Так шо ненада ото "каміня в огород кидать"!
А ні , в губернії такий номер не проходить , там наглядачів більше ніж працівників . В губернії платять те саме що і в районі тіко працювати змушують . Інше діло коли жіночка в робочий час і на базар сходила і на тирло на велосипеді поїхала , коровку подоїла , в перекурню зайшла і день робочий скінчився , і зарплата така сама як і в губернії .
та най побільш накидають і можна будуватись. пісок можна з пляжу понавозити, лише цемент купувати прийдеться
Я оно був вигадав способа аби мені самому в Україну вирватися, під придлогом шо мол зуби лічити поїхав, всі знають шо я зуби боюся лікувати так просто, а внас під загальною дуже дорого коштує..., а сам би народ провідав, з декотрими, наприклад Пан Буч і пан Опришок особисто познайомитися (до Буча я на баньку напросився, а до Опришка на полонину з настоянками) ну а потім зразу у військомат,- знайшли мол, повістку прямо в аеропорту вручили... пгано що з профільним Дохтуром домовитися невдалося...!
в мене є знайомий, дуже гарний лікарь. жодина людина ще не скаржилась. це пан Громов. раджу звернутись, дуже гарний дохтур!
та зуби то фігня,коли мені протезували верхню(всю)щєлепу,а потім сразу (частково)нижню,то було трохи боляче коли кололи наркоз і вихд з наркозу. відчуття- повна ротяка кірпічєй а я єсть самий боягуз зубників(бо досталось прі совке по повній)
http://goldnike-777.blogspot.com/2012/01/blog-post_6512.html Почитав и тихо сив.Ранише кацапи казали що бандеривци жидив стриляли,потим що бандера жид.Тепер жиди повбивали у Львови сами себе.
а звідкіля Вам відомо про (клініка №9,м Кривій Ріг,там теж лежав на операціі)? запам'ятав фразу дохтура,лежачі на вертальоті. "тємно як в жопі"
Плавали-знаэм.Громов вхож в масонську ложу ликарив вбивць.Так що як до осини не буде касона ще и прастотит вам будуть ликувати.