От і у мене те ж саме ,якраз дощик полив, пару днів і будемо першу полуницю їсти. То Ви були корумпованим важатим. Заміне, однозначно, це жскільки йому за клунею ямів копати доведеться
Нэ надо грязи.Мнэ еще ничего не дарили.Вы на форуме попрошаек имени пана Бека раниш зареэстровани.ТА Я ПОДАРУНКИВ СПОЧАТКУ САМ ДАРУЮ,А ВЖЕ ПОТИМ ПРОСЮ.Тиков деяки персонажи наобицяють,а потим морозяться.
Вітаю ! Погода файна сонячно і тепло , щось гриміло але дощу ніц нема . Пане К , а шо ви не знали що в людей є обід , га ? Без обіду працюють тіко в губерніях та в столиці . В райцентрах працюють як хочуть і нічого з ними зробити не можуть . Бо люди звільняються , а знайти спеціаліста там ніц неможна і їхати із губернії туди на місце звільнених теж ніхто не хоче ( також лякають керівництво що якщо пошлете в район то звільнюся ) . Ото райони й працюють з 9 до 15,00 і все та ще й обід , а в Устинівці чи Вільшанці взагалі працівники із одного великого банку навіть після обіду ходять на тирло доїти коров і клали вони на те керівництво і людей з прибором . Ото і я скоро переїздю в райцентр , бо працювати на дядю по правилам і за такі зарплати ніц ніякого бажання .
А що , панство після дощу полуницями смакує ? А у нас дощу не було, тільки похмарило. Соколята крила облітують.