- Куме,куме,бігом біжіть,там на Вашу тещу лев напав !!! - І що тепер ? Сам напав,сам нехай і відбивається
та я вже прибіг. в них крува обідня перерва. узяли собі моду обідати коли усі працюють, а потім дивуються що ніхто працювати не хоче. то прийдеться трохи згодом ще раз по сонцю побігти.
А ти що,не знав що в людей є обід ? Чи важко було глянути в інтернеті графік роботи того відділення,куди ти біг
То я ж не знаю який на них попит)) Ну покрию матом лаком, прикручу до стіни, щоб кохана не віддерла)) То Ви збирєтесь мені його подарувати? (То я навчись у пана К%)
нажаль не подарую,це пам'ятка про мій останній рік(1991)праці на заводі,і щє сам зібрав і сам настраював і користуюсь ним досі
най спочатку зароблять на обід та і не усі разом а по черзі, а то усі кодлом, як ті корови сцяти йдуть. взагалі в таких установах обіду неповино бути, бо люди через них час втрачають.
Ну в нас наприклад у відділеннях банків обіду нема.Вірніше він є,але як ти кажеш,по черзі. А як там у Вас справи з цим,я не знаю.
знов за своє ось викопаю, то і подарую а пан Руслан хочь і кричіть щоб йому подарували,але і сам дарує!
я йому вже подарував шапочку щоб у сінагог мав змогу ходити бо без неї непускають туди. знайду ще щось таке то ще подарую. що ж поробиш що в ього другої світової не було а лише тілько перша була
Та я жартував, а от може б дали на пару днів - перевірити будівлю на радіяцію? Якщо я свою не знайду…вона могла із Києва й не доїхати, вже п'ятий ящик розібрав — нема поки(( О! я саме піонерські галсьтуки надибав у себе)) а ще значка «Ударник комуняцкого труда»)) Усьо! Піду подихаю свіжим повітрям ,у нас невеличкий дощик ляпнув і Сонечко не сильно пече