бачте а ви казали що пан К. буде гримати на мене за цицьки, це ще раз доказує що пан К. негей, а справедлива людина яка теж за цицьки, отакоєот. типер і день гарно піде
пане Бек,ну і як ви міркуетє,з отой світлиною швидко справишся?тре мабуть подзвонити на працю.та сказати ,що мені согодні не буде. ну як жеш тут по швидкому? швідкисть тута мінус,а розтянути задовілля це,пробачте плюс. отакє. цікаво він ії біля сердця носить?або у сейхфі ховає?
нормально,буває желання превозмагають(оце завернув) ....взагалі коли ..."пан" встав мозг не працює. І це впорядку .якісь чоловічі хромосоми(не будем удаватися у подробіці)....бувають і підіймают ,або плюндрюют настрій. Но тре дивитися дальше,але не пропускати що блізче.
так а я про що, встав зранку настрій невпи..., а тут хоп цицьки !, вже начебто і ранок налаштовується, приходиш на роботу, секретарша настрій ще підіймає, і дивишся начебто і не так паскудно все.
дістав латуньку 0.2 товщіна. віджіг на газу ,щоб краще гнулося.щас буду на бебут вірезати,та гнути (грець ,як вона назівається)взагалі ту хреновіну,що стоїть під першим до клінка-крепленні. чую щас гемороя буде-више даху.в домашніх умовах.інструмента не дуже багато,як на ........ отакє.
десь так,тіко секретаршу можно було погарніше вибрати,хоча на смак і колір,всі хфломастері різні. зрозумів.кощей з’явився. отакє.
Та нє ! То наш місцевий "атовець" , котрий коли протверезіє - розповідає жалісливо як його катували сєпари за те шо з гармати поцілив прямісінько в якусь моторолу , та потім горів у танку і коли вилазив через люк то його поцілив ворожий сніпер в голову . Йому звичайно багато хто дає гроші і історія продовжується . А шоби правдоподібно виглядало - весь час , коли вже геть сп'янів , намагається падати головою до низу і , звичайно , "снайперівська пробоїна" в голові не гоїться і кровоточить . Уявіть собі шо вже геть знахабнів що дрібних грошей не хоче брати й кидає монєтки вслід перехожим , которі йому "жертвують на скорєйшеє виздаравлєніє і вазвращєніє на пєрєдовую " - так він мотивує своє перебування в людних місцях з протягнутою рукою , а інколи і протягнутими ногами .
та є гарний коваль але ніяк його не можемо вмовити шаблі кувати. бо я якось за допомогою наждака та терпугів шаблюку собі випиляв, не те. спробував перехвати робити нею, щось не те, важкувата та і руків'я трохи не затовсте зробив. взагалі то як сувенір робив на стіну. але як треба то і рубонути можна хоч і не каленна, вагою задаве)))))) не шаблюка а клич вийшов