На поличку для антуража саме те Клеймо читаєме,трохи почистити тільки.Почнете рівняти,не виключено що може почати тріскатись,краще нехай так і залишається.
Консерваторе,глянь сюди https://reibert.info/threads/v-les-...uricej-kniga-1901g-i-t-d.624957/#post-6647838 Може продаватиме банку для карбіду.
с утра приятней дела нету чем после первой сигареты в поля Донбасса кинуть взгляд где плотно, морда к морде, рядом облагороженные "Градом" кацапские жмуры лежат воинственною шли толпою покуда враз не успокоил их украинский пулемёт теперь лежат кацапы мирно и лишь ленивый ворон жирный глаза их нехотя клюёт быть может, гуманизма ради останки этой русской рати лопатой с поля соберут, ну а их мамки и невесты пусть принимают грузом-200 и стекломоем помянут! Боцман Кацман
доброго ранку шановні. погода ,з утра ще не жарко. зходжу щас на працю,подивлюся як воно працюєтся.та взнаю коли мені виходити.
вітаю шановне панство! літо прийшло, роботи побільшало тому рідко заходжу в побут. і то поки перечитаю написане та спасибі потицькаю. то так до останньої сторінки і не доберешся. зараз +11 і обіцяють дощ
Доброго ранку всім Добродіям !!!. Я вже думав шо сьогодні всьо : погода спортиться дощі з грозами і прохолодно. Але навпаки зранку сонечко, на вулиці тепло.
ні душа ні цицьок зранку і по дню, тільки пана К. портрет на стіні , хватить настраждались ! демократія, коли хочу тоді і фото цицьок ставлю! день з ранку повинен буть чудовий з цицьками !
А шо вже почалася п'ятЦи́Ця (°)(°) ?? ага дійшло - пан Бек використовує свою супер-гільзу, і в нього п’ятниця будь-коли)) Доброго ранку, вельмишановні! За вікном не холодно,тут у когось сКоти летючі були ось такі: Березу зламала, дитя головою об землю гепнула - ну точно з мордору.
Доброго ранку! пінтура-спека,все цвірінькає, рибаки на місьцях,сКоти на полюванні,зробив кофею а,забув-переправа під контролем