В приваті)) ну і накнопали тут, Просапав города збігав на пів-години на рибалку - в результаті перечистив два десятки гарних пліток… смачні вони смажені, жаль пива не додумавсь купити.
Доброго вечора Бишівській хунті , Ірпінській синагозі , Пану Консерватору , Пану Крану та розпятому мальчику ) ну а також , іншим хуліганам )
незнаю. в мене зборка з трьох ігор тіні чорнобиля, зов прип'яті та чисте небо. все на одному діску. брав у друга а де він скачував непамятаю. на компі ще є дрім рідер, доволі цікавий мод на мапах тіней та народна солянка. але її я почав але не зміг пройти з самого початку. а зараз часу нема щоб пройти. мо як завжди взимку десь на новий рік є десь тижні два вільного часу бо шеф завжди в цей час мандрує по світу і мене не чипає
У них не мова —язік Невже мені подаруєте того фанаря, щоб я його пану К° за грубі ойри продав??? ))0 на ех.уа
Я ж и говорю- колхоз! В эти пепелацы гравицапы от фордов (скорпио) ставят вместе с коробкой без проблем и усилий. От другой техники- прайс вырастет до небес. Лучше б в родне оставил! Вот тюнинг!- http://dosug.md/ru/publication/3139/ Остальное - колхоз (ИМХО).
АААА Не встиг, хотів спитати що за батарейки 1,6 ПМЦ , і чим їх замінити, хочу купити Дозиметр ДП-63-А