За 160? Дуже добре. А тепер продавайте Консерватору за 250. Це яскравий приклад, що все має бути планово. Бо зараз би у гарячці іще з паном Беком почали ставки перебивати один-одному. Хоча, яка різниця? Адже платив би все одно неорганізований організатор пан Консерватор.
До речі. Якщо в мене вже з рік (чи і більше? ) на "Віоліті" висить борг 4 копійки, я зможу робити ставки? Чи тільки після поповнення рахунку?
Тю... То не є проблема! Google glass врятуе вас! Ото будете собі одним оком відсотки рахувати, а другим по аукціонах лазити!
В мене такий, тільки від другого комрада, брав недавно, тільки пару виходів, поки подобається. Брав тут.https://reibert.info/threads/vajtes-idx-pro-samodel.524622/
Лампа файна, тачка колгосп, чи в неї двигун від мерса? Бо я на заправці бачив червону з полум"ям навколо коліс- двигун та ходова від BMW...Ото тюнінг...
Хотів поговорить з хазяїном а він і кирпу задер,сказав тільки що двигун іномарочний і дизель.Передня підвіска рідна,а задню не встиг глянути.
Ти знаєш, вже ніякого. 15-16 квітня у мене з адміністрацією "Віоліті" була переписка, і я запитував, як можна погасити той борг у 4 копійки, бо користуватися ресурсом не хочу, і винен бути не хочу. То 17 квітня мені борг списали. Ось переписка: Відповіді я не отримав. А оце зараз зайшов у кабінет, і побачив, що борг списано: